Instant prošnja

Instant prošnja

Instant prošnja

Instant prošnja

Instant prošnja

Instant prošnja je … pojma nimam, kaj sploh instant prošnja pomeni. Ne. Res se mi ne sanja. Sem tudi enega direktorja vprašal pa se mi je smejal.

 

Instant prošnja

Danes mi je pisala oseba “G. Sandi lepo pozdravljeni. Potrebujem instant prošnjo. Ta instant prošnja naj bo izvleček iz mojega CV-ja. Pri …”. In potem sem odpisal, da ne vem, kaj točno misli z besedo “instant”. Vsaj zame je to pomenilo, da je hitro narejeno. Ampak žal mi še ni odpisala. Problem je tudi ta, da ne vem, za katero delovno mesto se gre in sam CV je začetniški. Eno leto delovnih izkušenj, pa še to pri različnih delodajalcih brez študentskega servisa.

 

Ali instant prošnja sploh obstaja?

Po sskj : 

instánt prid. neskl. (ȃ) gastr. pripravljen, narejen brez (dolgega) kuhanja: instant kava, polentate jedi so instant

 

Kaj vse si še ne bodo izmislili?

Važno je eno. Direktor je staromoden. On išče osebo, ki mu bo pomagala in se bo na njo lahko zanesel. Sedaj. Kako mu boste pisali je vaš problem. Vaš problem je tudi ta, da boste pisali tako, da vas ne bo razumel in posledično bo vaša prošnja odšla v koš. Lahko je vaša prošnja za delo “futuristična”, a če sam delodajalec vas ne razume in ne prebere tega, kar hoče in želi … potem ste se trudili popolnoma zaman.

 

Kaj potrebujete vi?

Naj vas ne zmede. Direktor od vas pričakuje samo dopis, pri čemer bo spoznal vas ter vaše delovne navade. In bolj se mu boste pri tem približali večje možnosti imate za razgovor in osebno spoznanje. Če pa pišete kar nekaj … pa ste mogoče nezanimivi.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Razgovor je eno. A, da do njega sploh pridete pa je popolnoma drugačna zadeva. Če to znate – čestitam. Če pa dvomite pa mi za začetek pošljite vaše gradivo in dobili boste komentar. Kak realni komentar, kaj mene moti, česar je preveč in česar je premalo. Potem pa se boste sami odločili ali to upoštevati ali ne. Vse je odvisno od vas samih.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Instant prošnja

 

– – – – – – – – – –

G. Sandi lepo pozdravljeni. Važno je samo eno – da se pride do razgovora in samega dela. Pa četudi preko vez in poznanstev. Kakorkoli … tako je tudi najmanj sekiranja ter sami živci tukaj ne trpijo.

– – – – – – – – – –

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.