iscem delavca

Iščem delavca

Iščem delavca

Iščem delavca

Iščem delavcaTa tema je zelo obsežna. Pa gremo od začetka. Vedno, ko se pogovarjam z direktorji mi potarnajo, da bi si želeli zamenjati kakšno osebo. Ampak ti iščejo nekaj drugačnega. Oni iščejo osebno izoblikovano osebo.

 

Iščem delavca za delo v Avstriji

Prijatelj direktor je oddal oglas na netu s tem naslovom. Prijavilo se je več kot 53 kandidatov. Vsi iz Maribora. In vsi bi si želeli zamenjati delovno območje. Skratka želijo delati za denar. Edini problem od večine je bil, da so bili zaposleni z odpovednim rokom 30, 60 ali pa celo 90 dni. Od teh je bilo samo brezposelnih 7 oseb. In od teh je izbral 2 osebi, kateri še sedaj delata za njega.

 

Iščem delavca za delo v tujini

Kar veliko podjetij išče delavca, da bi šlo delat v tujino. Pred nekaj leti je to bil pravi hit – da delaš v tujini, a ta podjetja se sedaj srečavajo s pomanjkanjem dobrega kadra, ki ga pa morajo zagotoviti, če želijo samo delo obdržati. Veste dober delavni kader je sedaj star in jim ni več hoditi okoli po svetu. Sedaj počasi že prihajajo nazaj v Slovenijo in tukaj delajo eno normalno delo.

 

 

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

Tema : iščem delavca
.
– – – – – – – –
Tudi sam iščem delavca za delo v lahki proizvodnji, a ga ne najdem. Podjetje je novo in res ne morem dati 1000€ plače. Z minimalcem pa nikogar ne dobim. Kaj naj naredim?
– – – – – – – –
Težko je, ker vsi ponujajo slabo plačo. Ko imaš enkrat znanje in delovne izkušnje to moraš izkoristiti. Ker vsi ti novinci nimajo ne znanja ne spretnosti.
– – – – – – – –
Ravno pred 3 dnevi sem dal odpoved. Nov zaposleni dobi 40€ večjo plačo od mene, ki sem že 16 let v tem podjetju. Ko sem jih vprašal “zakaj” so mi povedali, da jim morajo dati, ker drugače ne bodo dobili delavcev. Nemudoma sem dal odpoved.
– – – – – – – –

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Življenjepis

 

Prošnjo vam napišem jaz

Honorarno delo

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.