iščem delavca

Iščem delavca

Iščem delavca.

Iščem delavca

Pred časom me je poklical prijatelj, ki ima majhno podjetje. Zaposlenih ima samo 4 osebe. Gre za lažja fizična dela. Dela se od 06.00 do 14.00. Plača je minimalna. Tako minimalna, kolikor se le da. Niti centa več. Torej poklical me je in prosil, da mu najdem enega delavca. Negove besede so bile nekako takole “Sandi zdravo. Daj pomagaj mi najti enega delavca. Iščem delavca po možnosti naj bo moški, ker se bodo paketi nosili, dajali na police ali kasneje na kombi. Naj bo v kondiciji. Starost mi ni važva, saj ga potrebujem samo za en mesec. Pa naj bo čim bližje mojemu skladišču.

 

Spomnil sem se na osebo

Ja. Spomnil sem se na osebo, ki mi poslala prošnjo v predogled ter da jo pokomentiram. Seveda sem tisto prošnjo pokomentiral, ampak bil je doma v bližini skladišča ter delal je že podobna dela. In ga pokličem. “xxx lepo pozdravljeni. Sandi tu – prošnja za delo. A vas kje motim?” Ko mi je oseba odgovorila, da ga ne motim sem mu povedal, da moj prijatelj išče pridnega delavca za en mesec. Zato sem poklical njega. Bil je vesel. Dal sem mu podatke.

 

Preveč vprašanj

Ko si je zabeležil podatke je rekel, da ima še nekaj vprašanj. Takoj sem mu odgovoril, da mu na ta vprašanja jaz ne morem odgovoriti. Zato je dobil gsm številko naj pokliče in naj vse vpraša, kar ga zanima. A oseba tega ni hotela. Oseba je hotela dobiti odgovore od mene. Še celo mi je rekla “če mi vi poveste, da se dela za vikend je popolnoma brez veze, da ga pokličem in se nekaj dogovarjam. Ker jaz med vikendi ne delam.” In spet sem mu povedal, da mu jaz ne bom dal nobenega odgovora. Ker prenašam samo željo me tukaj ne zanima prav nič. “Lahko ga pokličete in vprašate ali pa ga ne, to je vaša izbira. Pričakuje pa vaš klic“. In spet me je oseba začela spraševati, kdaj je malica, ali se dela ob vikendih, ali bo dobil delovne rokavice, …

Kaj sedaj? Iščem delavca pa …

Osebi ponujam kontakt za delo pa mane gnjavi in zahteva odgovore. Od mene zahteva odgovore. Kljub temu, da sem mu povedal, da naj sam vse preveri in da jaz pri tem nimam nič. Ne. Oseba vztraja, da mu jaz povem vse o delu in mu odgovorim na vsa vprašanja. Ta pogovor je trajal že 16 minut.

Jaz sem si predstavljal drugače

Ko iščem delavca je lahko drugače. Dosti boljše. Vzamem telefon, pokličem osebo, oseba se mi javi, se mu predstavim, vprašam ali ga motim in če ima čas mu povem zakaj ga kličem. Če je brez dela in ga zanima mu posredujem gsm številko, če pa ga ne zanima se mu zahvalim in zaželim v obeh primerih lep dan. In to je to. Kratko jedrnato in v 3 minutah.

Ne pa več kot 16 minut

Ko iščem delavca je lahko samo slovo tudi grenko. V mojem primeru sem osebo prekinil, mu razložil določene zadeve in poslovil. Aja pa prosil sem ga, naj tja ne kliče. če je mene zamoril mu ne dovolim, da kliče drugam. In to je to.

Sem jo poklical

V tem dnevu mi je pisala tudi oseba ženskega spola. Prosila me je za pomoč, saj sta oba z možem brez dela. Voila. Ko sem jo poklical in vprašal glede moža sem za vse skupaj porabil 4,30 minute pogovora za vse. Njen mož je takoj poklical in delo tudi sprejel. Po pogovoru s prijateljem je bil z njim zelo zadovoljen. Bil je priden in natančen. Bravo.

 

Prošnja za delo

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>

 

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh
Pa pišite mi kaj
Sandi

 

Iskane besede : iščem delavca
.

Mnenja na temo – iščem delavca
– – – – – – – – – – –
Tudi sam iščem delavca. Sem s.p., ki bi lahko zaposlil delavca – krovsko-kleparska dela. Delo je pretežno na višini in v tujini.

Hvala za mail. Žal nismo agencija za posredovanje delovne sile. Zato vam tukaj ne moremo pomagati.

– – – – – – – – – – –
Sem s.p. in tudi sam iščem zanesljivega delavca. Kje naj jih najdem.

Lepo pozdravljeni. Zanesljivih delavcev je dovolj in veliko pri nas. Je pa res, da tisti, ki izpolnjujejo vaše kriterije za zaposlitev – zaposlitev že imajo. Tisti pa, ki jim manjka mogoče kakšna malenkost, kot naprimer delovne izkušnje … tistim pa se gre tudi za plačo. Tako, da je potrebno tistega, ki bi rad delal tudi malo motivirati.

– – – – – – – – – – –

dodatno delo

Tudi sam iščem kakršno koli dodatno delo.
– – – – – – – – – – –

Nujno rabim delo

Tudi sam iščem delo. Imate kaj? Nujno rabim delo. Prosim za pomoč.
– – – – – – – – – – –
Tudi sama vneto iščem delo tako v Sloveniji, kakor tudi v Italiji. Nič ni takega zame.
– – – – – – – – – – –

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Prošnjo vam napišem jaz

iščem delavca

iščem delavca

Življenjepis

Prošnja za delo – kakšna mora biti?

Povzetek :
Iščem delavca
Naslov :
Iščem delavca
Opis :
Pred časom me je poklical prijatelj, ki ima majhno podjetje. Zaposlenih ima samo 4 osebe.
Avtor :
Izdajalec :
Prošnja za delo
Logotip :
Posted in Tips – smart tips.