Iščem delo čiščenja oglas

Iščem delo čiščenja oglas

Iščem delo čiščenja oglas

Iščem delo čiščenja oglas

Vse več oseb spoznavam, ki bi morale po službi še dodatno kaj narediti, da bi si zaslužile, da lahko brez problema plačajo položnice. In tega je čedalje več. To je zame groza in grozen podatek. Zaposlena oseba, da nima dovolj za položnice!!! Ne nima. O tem so me nekateri že zdavnaj prepričali in dokazali. Vse zahteva svoje stroške, le nekateri pa jih ne morejo poravnavati sproti.

 

Iščem delo čiščenja oglas

Če v Googlu napišete “Iščem delo čiščenja oglas” potem boste dobili marsikaj.

Iščem delo čiščenja oglas 1

Iščem delo čiščenja oglas

Skratka treba je vse pregledati, da se sploh vidi ali je kaj uporabnega ali ne.  Sam že v naprej vem, akter spletne strani ne bom odpisal, ker do sedaj nikoli niso imeli nič pametnega. Gre se jim samo za deklamo.

 


prošnja za delo

prošnja za delo


 

Skratka na temo – iščem delo čiščenja oglas

Tukaj vam želim veliko sreče. A najboljše je spraševati ust do ust. Vprašajte vsakogar, če koga pozna, ki potrebuje čiščenje ali pa sam potrebuje dodatno pomoč. Tukaj se nikoli ne ve. Lahko, da se najde kakšen oglas za to delovno mesto vendar potem morate vedeti, da boste ob sebi imeli takoj konkurenco.

 

Toliko na kratko

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh

Sandi
Pišite mi kaj : pomoc.zaposlitev@gmail.com

Tema : Iščem delo čiščenja oglas


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

– – – – – – – –

Iščem delo čiščenja oglas

Iščem delo čiščenja oglas

– – – – – – – –

 –  Likanje, čiščenje in pospravljanje –

Tudi sama iščem delo čiščenja oglas. Kje naj še najdem kakšen oglas?Iščem bolj, kot dodatno delo. Likanje, čiščenje in pospravljanje. Tam 2 uri na dan. To mi gre lepo skozi. Lahko pa tudi, da komu skuham odlično kosilo. To sem delala zadnja 2-meseca vendar sta se zakonca preselila v Ljubljano. To je pa zame predaleč in se mi ne splača niti časovno mi ne gre skozi.
– – – – – – – –

 – in me zaposleni tudi spoštujejo –

Na to temo; tudi sama sem bila v dilemi, ker nisem prihajala do razgovorov. Potem pa mi je g. Sandi lepo pomagal ter me vzpodbudil, da sem šla trkal od podjetja do podjetja. V prvih 4 podjetjih ni bilo sreče potem pa je bilo drugače. Direktor je bil prijazen in povedal, kaj potrebuje in koliko plača. Ponudila sem mu roko in vprašala “kdaj lahko začnem” in tukaj delam že 3 mesece. Delo ni naporno in me zaposleni tudi spoštujejo. Prej pa me niso.

Lepo pozdravljeni. To je bilo lepo in super za prebrati. Vendar ste celoto izpeljali sami. Moja pomoč je bila samo napotek. Za vse ostalo pa ste sami zbrali pogum. In ta je bil res potreben. Čestitke za delo! Lp Sandi

– – – – – – – –

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.