iščem delo čiščenja

Iščem delo čiščenja

Iščem delo čiščenja

V Mariboru iščem delo čiščenja

Iščem delo čiščenja

Iščem delo čiščenja

Pred časom smo v Mariboru iskali čistilko. Sam direktor me je prosil, da najdem osebo, ki bo to delo opravljala dlje časa. Namreč zgodilo se mu je, da v zaposlitev vzel osebo, ki je je imela izobrazbo : ekonomski tehnik. Vendar je poudarila, da v tej stroki ne išče dela in da samo želi imeti službo, ki jo bo opravljala dopoldan s tem, da so vikendi prosti. Ker je oseba že prej delala preko študenta jo je direktor zaposlil. Po 4 mesecih na mizo dobi takojšnjo odpoved.

 

Odpoved in zakonodaja

Saj vemo, če nekdo želi iti takoj vstran je zelo težko uveljavljati samo zakonodajo in podpisano pogodbo. Ker tukaj ti lahko potem oseba, če je poredna naredi več problemov in težav, kot je vse vredno. Zato je brez težav sprejel odstop. Oseba je dobila zaposlitev v drugi drugem podjetju : delo v pisarni. A ji po enem mesecu niso podaljšali pogodbe, kljub temu, da so ji to obljubili. Zakaj to vem? Ker je ta oseba v tem podjetju čistila in smo poznali to podjetje in direktorja sta se med seboj poznala. Samo poslovno.

 

Prosta delovna mesta čistilka

Po sprejetju odstopa osebe je bilo takoj in nemudoma najti zamenjavo, saj delo ne sme trpeti. Razpisali smo oglas in prijavilo se je več kot 211 kandidatov predvsem žensk. Pregledali smo vse prošnje za delo in poklicali samo 5 oseb. Tistih, ki so bila primerna za to delovno mesto. na razgovor je prišla samo ena oseba, ker ostale so poslale prošnjo samo zaradi Zavoda.

 

Delo čistilka

Torej za delo čistilka je prišla samo ena oseba od 5 povabljenih. Imeli smo srečo, da je ta oseba res želela delati. Po kratkem pogovoru je delo dobila. In ta oseba je še sedaj zaposlena. Čeprav dela, kot čistilka in ima minimalno plačo je zadovoljna s tem, kar ima in kaj dobi. In na delovnem mestu ne jamra in se ne pritožuje nad direktorjem.

 

Toliko na kratko in res hvala, da ste me obiskali
Sandi
Pišite mi kaj.

 

Mnenja na temo – iščem delo čiščenja
.
– – – – – – –
Alenka, Velenje
Sama iščem delo čiščenja. Kje naj kaj najdem?
– – – – – – –

Iščem delo čiščenja

Iščem delo čiščenja

 


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Prošnja za delo – kakšna mora biti?

Življenjepis

Delo so dobili

Nasveti – pametni nasveti

 

iščem delo čiščenja

iščem delo čiščenja

iščem delo čiščenja

iščem delo čiščenja

iščem delo čiščenja

iščem delo čiščenja

 

Povzetek :
Datum :
Osnutek vsebine :
Iščem delo čiščenja. Kje naj iščem delo čiščenja?
Ocena :
51star1star1star1star1star
Posted in Tips – smart tips.