Iščem delo električarja

Iščem delo električarja

Iščem delo električarja

Iščem delo električarja

Iščem delo električarja

Iščem delo električarja ter sama zaposlitev je lahko zelo dobro in plačano delo. Namreč električarji se zelo iščejo. Sicer bolj za delo v tujini vendar se tudi delo električarja v Sloveniji najde. Samo delo mora biti natančno in brez napak. Ker drugače ima možnost, da se priklopi “direkt” na elektrarno 🙂

 

Iščem delo električarja ter kaj napisati

Ko oseba išče delo v svojem poklicu ter pride do samega oglasa lahko potem naredi veliko napako. Namreč pošlje kar nekaj. Prej se ne pozanima ali je njegovo gradivo dobro napisano ali ne. Oseba samo pošlje v upanju, da bo prišla do razgovora in kasneje do dela. A to se ne zgodi. Razlogov je nekaj. A tu so najpogostejši :

  • oseba ne poudari, kje lahko samemu podjetju pomaga
  • oseba ne izkaže vsega znanja, ki ga, kot električar ima
  • mogoče v samem dokumentu ne napiše za katero delovno mesto je pisal

 

Iščem delo električarja ter delo v tujini

Tega je največ. Namreč električarji v tujini so zelo zaželeni ter iskani. Še posebej tisti s prakso in znanjem. Vendar po pogovoru od drugih so mi zaupali, da se to da hitro naučiti. Tudi same elektro omarice se hitro zvežejo ter samo branje načrtov je enostavno. Enkrat ti pokažejo, probaš in že imaš v krvi 🙂

 

– – – – – – –

Iščete delo električarja?

Tukaj je povezava. Pišite mi.

Iščem električarje

– – – – – – –

 

 

Kje pa ste ostali vi?

Sedaj veste, da boste prebrali, če je vaše gradivo zanič ne boste prišli niti do razgovora. Da. Res je. Če imate slabo napisano gradivo boste težko prepričali bodočega delodajalca, da vas povabi na razgovor. Morate mu podati dovolj tehten razlog, da vas povabi. Da si vas bo želel imeti v skupini. Da si vas bo sploh želel spoznati in slišati, kako dobro mu lahko pomagate. Ali pa – vsaj nekaj. Da vsaj pridete do dela ter si naberete izkušnje in vsa znanja. Ker potem bo lažje. Znatno lažje.

 

Pred časom …

Sem pomagal osebi, da je prišla do dela – električar. Pa čeprav ni imel nobene podlage. To delo ga je zanimalo zaradi tega, ker je bil brez dela in samo delo v tujini je lepo plačano. Pa je šel. V enem tednu je dojel osnove potem pa svoje znanje zelo nadgrajeval. Pri tem se je veliko naučil. Po 3 mesecih je dojel, da vsaj nekaj zna. In je. Potem me je spet prosil in si na takšen način našel delo v Sloveniji. Plačo ima 1.100€ od 07.15.00 delavnika. To je pa že nekaj. In je. Za njega je. Prej brez dela, sedaj pa taka plača.

 

Treba je gledati drugače

Kako dobri ste v tem? Napišite te. Če vam ne gre pošljite meni v predogled ter dobili boste brezplačni komentar. Dobili boste podatek, kaj bi dodal in kaj bi zbrisal. Ker ravno odvečne besede, katere bi sam zbrisal – ravno te najbolj motijo direktorja. Mogoče pa zaradi odvečnih besed ne pridete do razgovora? Mogoče. Se ne ve. Ampak nekje se zagotovo da kaj izboljšati.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Iščem delo električarja

Iščem delo električarja

Iščem delo električarja

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.