Iščem delo forum

Iščem delo forum

Iščem delo forum

Iščem delo forum!

Iščem delo forum
Iščem delo forum

Iščem delo forum je tisto iskanje, kjer lahko posameznik najde nekaj ali pa ne. Vendar moram izpostaviti, da pa dobra delovna mesta se ne izpostavljajo na forumih. Ti se izpostavijo drugje. Zato je dobro, da iščete drugje. Najenostavneje je, da sami pokličete na kakšno podjetje in vprašate, če potrebujejo pridnega delavca vašega kova. In povedali vam bodo.

 

Zakaj?

Iščem delo forum
Iščem delo forum

Enostavno. Pa vzemimo na primer eno podjetje, ki ima uspeh. Le ta se ne bo izpostavljala na forumih in prosjačila za nove sodelavce. Ne. In tudi tega drugi ne delajo. Ker to ni v načrtu podjetja. Sem pa videl nekaj oglasov na forumih, vendar sem spoznal, da so nateg. Če ima nekdo podjetje, se bo tudi tako obnašal. Profesionalno.

 

Kakšno delo pa iščete?

To je glavno vprašanje. To je tako, če prodajate monitor in vas pokliče neka oseba. Pa vas vpraša “Koliko pa zahtevate za monitor” in vi rečete “pojma nimam, ker mi stoji, … koliko pa bi dali za njega?” pa vam oseba odgovori “ne vem.”- Pa zakaj vas je potem poklicala? Saj sama ve, koliko je pripravljena dati za monitor ali ne? In tukaj je enako. “Kaj pa bi radi delali?” pa oseba reče “ne vem”. Kaj naj direktor naredi? Naj naj sploh odgovori? Kako naj odreagira? Ehhh brez veze, kajne? Čudni so ti patroni, kajne?

 

Imejte v mislih, kaj želite delati!

Le to vam bo odprlo vrata. Vse drugo pa ne. Direktor se ne bo trudil, da vas bo pridobil na svojo stran. Direktor se z vami ne bo pogovarjal 30 minut in vam ponujal vsa dela. Ampak potreba po novem delavcu je lahko silno velika. In na pravem kraju ob pravem času lahko dobite delo. Zato bodite jasni. Imejte cilje. Imejte poglede, ki jih želi ohranjati in doživeti! Bodite vi!

 

Iščem delo forum ter delo

Iščem delo forum
Iščem delo forum

Ko oseba išče delo je dobro, da ima pri sebi porihtano, kakšno delo si želi. Kaj sploh pričakuje in kaj sploh lahko da od sebe. Mnogi temu sledijo in na koncu najdejo tisti delo, ki jih veseli in je ekipa res tista ta prava. In to je del življenja. Saj ste z njimi 8 ali več ur. To pa že nekaj šteje. Zato je dobro, da v tem uživate in ste mirni. Če tega ni je bolje, da si iščete drugo podjetje.

 

A lahko mirno spite?

Če DA, potem je to delo za vas. Če NE, potem žal trpite. In glede tega morate nekaj narediti. S tem ni šale. Ker na koncu se bo do poznalo na vašem zdravju.

 

Primer – trgovka v trgovini

To je najboljši primer, kjer ga vedno izpostavim. Oseba je trpela na delovnem mestu. Že nadrejeni so bili hudobni do nje in izvajal se je mobing. Vendar, ker je oseba celo življenje od starše poslušala razne pridige je trpela. Trpela in trpela. Sedaj še vedno trpi. Vendar na tabletah in brez službe. Žal tudi dvomim, da jo bo bilo katero podjetje kdaj zaposlilo, ker je doživela živčni zlom. In to zaradi slabega ravnanja podjetja do nje. Ko ga je doživela … še isti dan je dobil odpoved. Še do bolnice ni prišla pa je celota že bila oddana na pošto. Podjetje jo je enostavno zavrglo.

 

Sedaj veste!

Tako. Sedaj veste, koliko pomeni nekomu spoštovanje do delavca. Nič. Nula. Tako. Oseba je pristala v veliki finančni stiski. Brez dela in zdravja. Da pa drugih problem niti ne pišem.

 

A se to splača?

Se ne! Borite se za tisto, kar ohranja vašo verodostojnost! BORITE SE! Morate se! Če pa vam nekdo to hoče vzeti, vrnite udarec takoj. Boleč. Ker če ne, boste obžalovali. Presneto obžalovali. In to ne govorim jaz, ampak vse osebe, ki mi pišejo in prosijo za pomoč! Ampak tukaj jaz ne morem pomagati. Ne morem mimo tega, da oseba ne bo šla preko zdravniškega, ker jemle veliko tablet. Ker se ji vidi na mimiki in gestiki, ko se pogovarjaš z osebo in jo lepo gledaš. Vsak to vidi. To je trpljenje. To je … trpljenje.

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 


prosnja-razgovor


 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Iščem delo forum

Iščem delo forum
Iščem delo forum

… sem prišel do razgovora za delovno mesto CNC operater …

Lepo pozdravljeni. Meni pa ste pomagali, da sem prišel do razgovora za delovno mesto CNC operater – začetnik. Hvala lepa, Dejan, Skoke

 

Iščem delo forum
Iščem delo forum

 

… prišel do razgovora od 7 poslanih prošenj za delo …

Spoštovani g. Sandi. Z vašo pomočjo sem prišel do razgovora od 7 poslanih prošenj za delo. Zame je to velik uspeh, saj prej sploh nisem nikamor prišel. Tako, da čakam še na drugi krog. Super in hvala, Peter, Ruperče.

Iščem delo forum
Iščem delo forum

 

… se tudi izkazala pri razgovoru …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Hvala za vse. Z vašo pomočjo sem prišla do razgovora ter se tudi izkazala pri razgovoru. Dobila sem poskusno delo za obdobje 3 mesece. Zelo sem vesela, da sem vas spoznala. Karmen, Dutovlje.

 

Lahko pa vam pomagam tukaj :

 

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri