Iščem delo kuharja

Iščem delo kuharja

Iščem delo kuharja

Iščem delo kuharja je veliko krat iskana beseda. A pri tem iskalec naredi eno napako. Samo to, da išče ne pa, da bi šel v akcijo.

 

Iščem delo kuharja!

Iščem delo kuharja
Iščem delo kuharja

Iščem delo kuharja ter pomoč v kuhinji je veliko krat tisti email, ki ga dobim. Pri tem pa je veliko oglasov na to temo, da šole, picerije in restavracije ali gostišče iščejo kuharje in vso pomoč v kuhinji. Ampak osebe raje vprašajo mene, če poznam koga, kot pa, da bi same šle v akcijo! A ni to hecno? No, vsaj meni je.

 

Ampak zakaj osebe nimajo “jajc”, da bi šli v picerijo in prašali po delu?

Ker pač nimajo. Raje pišejo, kot pa, da bi poklicali ali pa šli direktno tja ter vprašali. Pa če gremo v prvo picerijo lahko dobimo podatek, da potrebujejo nekoga za delo v kuhinji. V naši okoli Ptuja je picerija skoraj zaprla vrata, ker je lastnik slabo delal z delavci in en dan so vsi šli vstran od njega. Šele ta dan je ta lastnik spoznal, da mora z osebjem delati, kot z ljudmi. In ne, kot je sedaj delal z njimi, kot da so njegovi podložniki. Se drl na njih in zmerjal. Hkrati ni vsega plačeval in … skratka. Picerija je zaprta bila 4 dni. Potem pa si je spet našel delavce in spet enako po starem. Lasnik se prav nič ni spremenil. Se pa je postrežba in kvaliteta hrane.

 

Torej, če bi radi delali v kuhinji naredite tole!

Kot prvo pojdite kar do prve restavracije ali picerije in povprašajte, če koga potrebujejo. Verjamem, da vas tukaj ne bodo obremenjevali s prošnjo za delo ali življenjepisom. Ne. Ker, če rabijo – res rabijo. razlogi so lahko različni. Mogoče imajo premalo kadra ter imajo veliko dela. Mogoče nekdo potrebuje dopust, da pride k sebi. mogoče potrebujejo zamenjavo za bolniško. Vse je mogoče in zato je najbolje, da se povpraša in dobili boste odgovor.

 

Kaj pa sploh znate delati v kuhinji?

To je prvo vprašanje vsakega lastnika. Da. Kaj znate delati v kuhinji? Kje vse ste do sedaj delali in kakšne zadolžitve ste imeli. Kaj ste najraje pripravljali in kako dolgo imate vsega časa delovne dobe, kot kuhar ali pomoč v kuhinji? To je zelo zanimivo, kajne?

 

# 1 – kaj vam predlagam?

Samo to, da greste trkati od vrat do vrat. Da si sami poiščete. Da zberete pogum in greste v akcijo.

 

# 2 – kako naprej?

Če vas pa bodo na koncu vprašali ali rekli, da pridite okoli s prošnjo … potem pa je druga varianta. Potem vam lahko začnem pomagati in cilj bo boljši.

 

# 3 – potrudite se

Vem, da je težko, ampak morate se potruditi. Vem tudi to, da v vsako picerijo ne boste šli delat in to razumem ter vas podpiram. Tudi sam že nisem v piceriji bil že več, kot 2 leti, ker vem, da vsi izkoriščajo bogega delavca. In tega se jaz ne grem.

 

Kje drugje vam lahko pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Iščem delo kuharja

Iščem delo kuharja
Iščem delo kuharja

 

… obrestovala se je …

Zdravo. hvala lepa za pomoč pri prošnji za delo. Obrestovala se je! Petra, Litija

 

Iščem delo kuharja
Iščem delo kuharja

Mogoče vas tudi zanima :

5/5 - (5 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri