Iščem delo Ljubljana

Iščem delo Ljubljana

Iščem delo Ljubljana

Iščem delo Ljubljana

Iščem delo Ljubljana

Iščem delo Ljubljana je zelo pogosta tema na forumih. Tukaj se lahko oseba sama fokusira, da si najde delo. Ena možnost je tudi ta, da oseba gre na določeno spletno stran in tam poizveduje ali podjetje išče delavca ali ne. Namreč določena podjetja “Zaposlimo” napišejo, kar na svoji spletni strani. S tem si omogočajo samo, da jim pišejo osebe, katere so resno videle ta oglas samo na njihovi spletni strani. Če pa si oddali oglas še na Zavodu, pa bi bil res veliki naval.

 

Iščem delo Ljubljana ter samo iskanje

Iskanje je težko. Mora biti temeljito in oseba se mora zavedati, da je potrebno zato veliko časa, kjer je na koncu tudi sama oseba v veliki negotovosti. Hočem poudariti to, da tudi spletne strani, kjer piše “Zaposlimo” ne izpostavijo določenega roka. Datum, do kdaj velja ta oglas. Potem pač imajo to celo leto in oseba tega ne ve. Tudi se ne ve ali v resnici res nekoga potrebujejo ali ne. In to je na koncu velik problem.

 

Zakaj

Tudi sam sem naletel na ta problem. Oseba me je prosila za pomoč pri njegovi prošnji za delo ter priložila link na oglas, ki je bil na sami njihovi spletni strani. Ko kandidat celoto pošlje se zgodi to, da se ni zgodilo nič. Nobenega odgovora in prav ničesar. Seveda je bil kandidat razočaran in v negotovosti. Ko sva se pogovarjala je bilo to podjetje edini cilj, da se tam zaposli. Oglas je bil res pisan za njegovo kožo. A, konec koncev … odgovora od podjetja pa ni bilo.

 

Poklical jih je

Edino pravilno. Poklical jih je. Povedal, kdo je in da jim je poslal prošnjo za razpisan oglas. Takoj je dobil odgovor, da je ta oglas na spletu že nekaj let ter da so dali naprej, da se to dol zbriše. In to je to. To je pa druga zgodba celote, ki lahko doleti vsakogar. Podjetje ima nekaj izpostavljeno, a v resnici pa sploh ni aktualno. Žal.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Samo pri tem, da vam napišem dobro prošnjo za delo. Drugačno, kot imate sedaj. Vendar moram priznati, da tudi jaz ne morem delati čudežev. Potrudim se maksimalno, a vse je tudi odvisno od samega kandidata, oddaljenosti od firme, starosti, njegove izobrazbe, delovnih izkušnjah ter kakšna je osebnost na delovnem mestu. To so le nekateri dejavniki na katere ima sam direktor velik poudarek.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Iščem delo Ljubljana

Iščem delo Ljubljana

 

Tema : Iščem delo Ljubljana

– – – – – – – – –

 … A popolnoma drugače, kot moja referentka na Zavodu …

Lepo pozdravljeni. Jaz pa sem na Zavodu že nekaj mesecev in nikamor prišla. Tudi Zavod mi ne pomaga. Prepuščena sem sama sebi. Potem pa sem prišla na to stran in prosila g. Sandija, da me je poklical. In me je. Ko sem mu poslala vso celoto jo je lepo pokomentiral. A popolnoma drugače, kot moja referentka na Zavodu. Res popolnoma drugače. Ker sama več nisem vedela, kako in kaj sem g. Sandija prosila za pomoč. In pomagal mi je. Prišla sem do dveh razgovorov. Sedaj čakam na odgovora. Vsaj nekaj in g. Sandi res iz srca hvala.

– – – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.