Iščem delo Notranjska

Iščem delo Notranjska

Iščem delo Notranjska

Iščem delo Notranjska gre za širok nabor iskanja v Notranjski regiji.

 

Iščem delo Notranjska

Iščem delo Notranjska
Iščem delo Notranjska

Iščem delo Notranjska je zelo iskano področje pri čemer moramo vedeti, da se sama podjetja ne odločajo za to panogo oglaševanja. Mislim panogo oglaševanja pod imenom regije, kot je “Štajerska” ali “Notranjska”. Vsako podjetje raje uporabi ime svojega kraja, kot je “Maribor, “Celje”, “Kranj” ali pa “Kidričevo”, “Sečovlje” ali pa “Dutovlje”.

 

Vendar nam tudi pod to rubriko najde nekaj zadetkov,
ki pa so lahko aktualni ali pa ne

Tukaj vas moram opozoriti, da so včasih ali pa večinoma oglasi iz drugod, pa jih sam iskalnik vrže pod to temo. Sam sem to napisal v googlu pa mi je našel oglas, ki nima prav nič veze s to regijo, ampak je podjetje iz Vojnika. In ne vem, kako je googl ta oglas dodal med iskalnik za temo področja “Notranjska”? Res ne vem.

 

Torej oglas obstaja in kaj sedaj?

Seveda je potrebno nekaj dobrega poslati. Nekaj, kar vas bo podjetje prepoznalo in se vas bo splačalo poklicati na razgovor. Saj vemo, kako je to. Razgovor je pač nekaj vstopnica, da sploh spoznate direktorja ali pa vsaj njegove ožje sodelavce. Vsaj nekaj. Hkrati pa vam predstavijo delovno mesto ter vse tisto, kar se navezuje. In ob tem je dobro vedeti tudi, kaj jih boste vprašali in kaj ej tisto, kar vas zanima najbolj.

 

Mene je vedno zanimalo :

 • ali podjetje nudi topel obrok hrane, če ne ali je vsaj kuhinja -> ker vsaki dan sendviči -> se ne splača razkirati, ker je potem težava z želodcem in to velika!
 • dopust – ali si gam sam določim ali je kolektivni
 • absolutno plača ter vse, kar spada zraven od prevoza do prehrane
 • kdaj se ta plača nakaže
 • ali ima podjetje kolektivno nezgodno zavarovanje
 • je podjetje reden plačnik oz. če so z zadnjem letu imeli blokado računa
 • jih je že kdo v zadnjem letu prijavil za mobing, šikaniranje na deleovnem mestu ali kaj podobnega
 • ….

Skratka. Morate vedeti, da ni vse tako rožnato, kot se vidi zunaj. In ta vprašanja vam lahko vsaj malo odprejo drugačna vrata. Če pa so lagali pa potem sami veste, kje ste.

 

Kaj boste poslali na podjetje?

Zamislite si, da ste podjetnik, ki išče nov posel. Vendar do njega pridete izključno z gradivom, ki ga imate. A mislite, da je vaše gradivo tako dobro, da vam bodo odprli vrata ter vas poslušali? Potem je OK. Če pa temu ni tako, pa je problem. Mi vsi dobro vemo, da je zelo težko odpirati vrata v prodaji. Enako je pot do razgovora. Ni razlike. Najboljši pridejo do razgovora, tisti pa, ki imajo kar nekaj, pa so bolj zadaj. In tukaj je vsa poanta. To je to, kajne? Če bo vaše gradivo napisano tako, da vas bodo razumeli boste imeli več možnosti, da boste spoznali direktorja, kot pa, da imate kar nekaj in samo podjetje ne ve, kaj sploh želite.

 

Kakšno pomoč pa vi iščete in potrebujete?

Pišite mi.

 

In kje vam lahko pomagam jaz?

Da. Tukaj in na tem področju vam lahko pomagam. Predvsem pri :

 • prošnja za delo
 • europass življenjepis
 • spremno pismo
 • motivacijsko pismo
 • osebni življenjepis
 • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

 

Tuje povezave :

 

Tema : Iščem delo Notranjska

Iščem delo Notranjska
Iščem delo Notranjska

 

… sem srečna iz dveh razlogov …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za pomoč. Pri tem sem srečna iz dveh razlogov. Prvi je ta, da je gradivo res napisano tako, da se lepo prebere. Drugi razlog pa je tudi ta, da se dokaj hitro prišla do razgovora in sam razgovor je bil popolnoma drugačen, kot pa vsi za nazaj. Delo sem sprejela, a sedaj je na meni, da se dokažem in potrdim to, da jim ne bo žal, da so zaposli mene in mi dali to lepo možnost.

Iščem delo Notranjska
Iščem delo Notranjska

… da kljub minimalni plači …

Spoštovani g. Sandi. Poslala sem 9 prošenj za delo v proizvodnji ter 2 prošnji za delo čistilke. Tam za čistilko so me takoj poklicali, za delo v proizvodnji pa me je poklicalo samo eno podjetje. Šla sem na vse razgovore. Spoznala sem, da kljub minimalni plači … bi delala več, kot bi lahko, a vse tiste ure, pa bi koristila. A kdaj? To pa mi tudi sami niso znali povedati. Iščem še naprej in se ne pustim izkoriščati! G. Sandi res hvala za vso pomoč, Albina, Postojna

 

Lahko pa vam pomagam tukaj :

 

Lahko pa vam pomagam tukaj :

5/5 - (7 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri