Iščem delo v gostinstvu

Iščem delo v gostinstvu

Iščem delo v gostinstvu

Iščem delo v gostinstvu

Iščem delo v gostinstvu
Iščem delo v gostinstvu

Iščem delo v gostinstvu je velika potreba po samem povpraševanju. Tukaj skoraj vsaka “gostilna” občasno potrebuje zamenjavo in le tako ima prosto delovno mesto. Vendar tudi tukaj morate paziti, da to, kar se dogovorite dobite tudi plačano. Samo to. Več ne potrebujete, manj pa ne smete dobiti.

 

Iščem delo v gostinstvu

Ko mi osebe pišejo, naj jim pomagam pri sami prošnji za delo se predvsem sprašujem ali oseba res potrebuje samo prošnjo za delo? A nei boljše, da gre tja in vpraša, če koga potrebujejo? In takoj bodo dobili odgovor. Tudi moj prijatelj, ki ni ravno strokovnjak za nošenje pladnja, delo za računalnikom in računi ter kavice in ta avtomat … občasno gre pomagat, da si nekaj zasluži. Čeprav je bil v začetku zelo neroden je kmalu spoznal – vaja dela mojstra.

 

Kdaj se potrebuje prošnja za delo v gostinstvu?

Predvsem takrat, ko gre za kakšen hotel oz. tam, kjer je več osebja. To so lahko restavracije, hoteli, turistični objekti, terme, … polno je tega. Za tja je fajn poslati samo prošnjo za delo. Sam se pri prošnji za delo v gostinstvu pomagal že velikim osebam. Tudi osebi in Nove gorice, kjer je v svojem kraju dobila zaposlitev v znanem casinoju.

 

V čem je samo bistvo

Predvsem v tem, da se znate predstaviti in povedati to, kje vse se lahko na vas zanesejo ter kaj vse že znate delati. Saj vemo, da vsega mogoče ne znate vendar je bistvo, da se lepo napiše, da se znate hitro naučiti in da ste resni ter pošteni. Še bolj pa imate veselje delat z ljudmi.

 

Tečnoba tečnobasta …

Takih se v gostinstvu ne potrebuje. Vsak je rad postrežen z nasmeškom, lepo in prijazno besedo ter izjemno pogostitvijo. Za tečnobne zaposlene prostora tukaj ni.

 

Torej iščem delo v gostinstvu …

Če iščete delo v gostinstvu bodite odprte glave in iščite prav vsepovsod. Še bolj pa preden se bilo kje zaposlite preverite, kako v tem podjetju delajo z zaposlenimi. Ali imajo redne plače ter dobijo vse plačane nadure. Še bolj pa, kaj se dogaja potem, ko pridete iz bolniške. Tukaj imejte veliko vprašanj, ker se gre za vas. še bolj pa zato,da ne boste na koncu izmozgani in brez energije dali sami odpoved, ker več ne morete in več ne vzdržite vsega tega brezveznega pritiska, ki ga bodo vršili nad vas. Če potrebujete prošnjo za delo v gostinstvu vam lahko pomagam. Samo pišite mi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Iščem delo v gostinstvu

 

Iščem delo v gostinstvu
Iščem delo v gostinstvu

 

Mnenja :

… se da priti do razgovora …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vso pomoč. Hvala, da sva se slišala in da sva šla skozi ter da sem sama spoznala, kakšen drek je moja prošnja za delo. Čeprav sem prej mislila, da je z menoj nekaj narobe, sem spoznala, da če samo malo se spremeni prošnja se da priti do razgovora. In res. Prišla sem do razgovora z vašo pomočjo. Hvala, res hvala. Minka, Maribor

 

… moje mnenje in hvala, da pišete o tej problematiki …

Ko oseba vpaša nekoga drugega za drugo mnenje je lahko vedno drugačno. Ampak pri tem je potrebno vprašati strokovnjaka. Ne pa sorodnika, ki dela 8 ur eno in isto delo v proizvodnji, pride domov in lažerno pred TV. Takšna oseba ti ne more dati tisto, kar nekdo, ki dela in s tem služi. To je moje mnenje in hvala, da pišete o tej problematiki ter hvala za pomoč, Špela, Kranj.

 

… poslala na 4 podjetja in čez 3 dni spet na 3 podjetja …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vso pomoč. Hvala, da sva se na mojo željo tudi slišala in šla skozi. Zraven tega sem vaše napotke upoštevala in odstranila tisto, kar ste svetovali in se glede tega tudi pogovorila. Potem sem ta življenjepis poslala na 4 podjetja in čez 3 dni spet na 3 podjetja. Eno podjetje me je poklicalo na razgovor. Jutri ga imam. Hvala za vse! Patricija, Celje

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri