Iščem delo v prodaji

Iščem delo v prodaji

Iščem delo v prodaji

Iščem delo v prodaji 1

Iščem delo v prodaji

Iščem delo v prodaji ter kaj vse lahko oseba dela – tega je veliko. Če že dobro pogledate lahko vidite in spoznate, da je največ oglasov za delo iz podaje in pomoč v gostinstvu. Ti dve panogi sta v ospredju. Potem pa druge smeri; varnostnik, elekto, cnc operater ter voznik. In, ko mi oseba pošlje email ter napiše “iščem delo v prodaji” potem res ne vem, kje naj začnem.

 

Iščem delo v prodaji ter prodaja od vrat do vrat

Če bi vam zaupal, kaj vse mi osebe pišejo na koncu nekako spoznaš, da so pisale samo meni vsega ostalega pa niso naredile. Pri tem mislim predvsem to, da bi poslale kakšno prošnjo za delo v prodaji na slepo na bilo katero podjetje. Tudi same trgovine se z velikimi plakati reklamirajo, da iščejo delavce, ki jih delo v prodaji veseli. A tudi ta podjetja – trgovine imajo pomanjkanje dobrega kadra. O tem ni dvoma in prav je tako. Ker, če je podjetje hudobno – tukaj mislim težke delovne pogoje in pritiski nadrejenih potem si bo ta oseba še kako hitro našla delo drugje. In nekatere delavke ostanejo v začaranem krogu. In tudi sama prodaja vrat do vrat je lep primer. Malo je podjetij, ki osebe zaposli. Tukaj vsi želijo imeti, da ima kandidat svoje podjetje in koliko naredi – toliko dobi. Če pa gre oseba na bolniško – pa nima sreče, ker ni nič prodal.

 

Kakšna naj bo vaša prošnja za delo v prodaji?

Predvsem prodajna. Tukaj morate prodati svoje znanje in vse izkušnje, ki jih imate. Še bolj pa to, da pokažete veliki interes do celote in lepo napišete, da ste se pripravljeni še kaj naučiti ter da  vami ne bodo imeli težav. Vendar nikar ne napišite, da boste delali vse dni za minimalno plačo. Ne – samo tega ne pisat. Ker vas bodo do konca izkoristli potem pa bodo zelo veseli, če boste še sami dali odpoved.

 

Kaj se vedno pričakuje od mene

Do sedaj vsi pričakujejo nek čudež. Da bodo z eno samo prošnjo prišli bilo kam za lepo plačo. A tega jaz ne znam napisati. Razlog ni v mojem znanju. Razlog je v preveč pričakovanju. Sama celota je sanjska in mora oseba za to imeti tudi neko vrednost. Če pa oseba te vrednosti nima je pa jaz tudi ne morem izpostaviti. Ne gre. Žal. In tukaj imajo večina problemov pri pisanju same prošnje za delo v prodaji. Ne izpostavijo bistva in tvezijo in tvezijo … tako, da ko direktor to prebere že v naprej ve, da tega kandidata noče imeti v svoji prodajalni. Ker tvezi. Če pa nekdo napiše konkretno z določenimi dosežki in znanji potem pa je drug vidik osebe. Drugačen pristop in direktor to rad prebere.

 

Zato

Če še vedno iščete delo v prodaji in ne pridete do razgovora je verjetno kriva vaša prošnja za delo ali pa sam življenjepis. Verjetno so vam na Zavodu povedali, da je celota OK, vendar ni. Če ni rezultata potem je nekaj narobe. Sicer pa se gre za vas. Če želite spremembe si jih morate narediti sami. Drugi vam jih ne bodo.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Iščem delo v prodaji

Iščem delo v prodaji 2

Iščem delo v prodaji

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.