Iščem delo v Švici

Iščem delo v Švici

Iščem delo v Švici

Iščem delo v Švici je dober začetek za tiste, ki želite vsaj nekaj časa delati v tujini. In Švica je lahko zelo idealna lokacija zato. Oooja. Če pa kje pa v Švici.

 

Iščem delo v Švici

Iščem delo v Švici
Iščem delo v Švici

Iščem delo v Švici je mnogokrat pisna beseda tudi med prejetimi emaili, ki jih dobim. A zakaj? Ker vedo, da je v Švici večji red, kot pa drugod. In vsak ve, da Švica se ne igra. Tam so zakoni malo drugačni. Zahtevajo svoje in tudi sami podjetniki so tam tako, kot treba. Ker, če delavec tam ne dobi plačila ali kaj drugega … slabo se piše temu podjetju. In s tem se ni za igrati. Ne tako, kot se nekateri. In Švica ima svoje zakone zelo dobro dodelane.

 

Skratka, če iščete podjetje, ki ima delo v Švici

Tega žal ne poznam. Poznam pa, kako je potrebno napisati prošnjo za delo. To pa vem. Žal podjetij, ki pa bi delale samo v Švici pa ne vem. Res ne. Še tiste, ki poznam, da delajo v tujini so večinoma Nemčija, Avstrija, Kanada ter ostali del Amerike. A za Švico pa ne. Mogoče tudi zato, ker ta podjetja rada izkoriščajo in si Švice ne želijo imeti na ramenih. Razumljivo, kajne?

 

Iščem delo v Švici ter rešitev št. 1

Podjetij, ki ima delavce v tujini je veliko. Res veliko. Zato ne pristanite kar na prve pogoje prvega podjetja. Ne. Tega res ne rabite. Seveda je tudi na vas, da te pogoje tudi preverite. Povprašajte zaposlene. Pogovorite se z njimi, kako delajo in ravnajo z njimi ter tudi, kaj obljubljajo in kaj je na koncu realizirano. Preverite vse! Prav vse.

 

Iščem delo v Švici ter rešitev št. 2

Klicanje od podjetja do podjetja. To vam lahko vzame nekaj časa, lahko pa tudi ne. Vendar je dobro, da pokličete in vprašate. Enostavno.

 

Iščem delo v Švici ter rešitev št. 3

Bodite odprtega duha. Ni nujno, da vas Slovensko podjetje zaposli za delo v Švici. Lahko je tudi Avstrijec 🙂 Še boljše, kajne? Razmislite o tem. Splača se malo poglobiti.

 

Samo vztrajajte in iščite ter trkajte na vrata

Vztrajnost je vrlina najboljših. To je res. Sam poznam posameznike, ki so vztrajali, a drugi so se jim pa smejali. A sedaj je drugače. Zelo drugače. Popolnoma drugače. Ti vztrajneži se ne smejijo nazaj. Ne. Ker vedo, zakaj ne. Ker so trpeli. Ni jim bilo lahko, a prišli so do cilja. Nekaterim prej, nekaterim malo kasneje. A sedaj, ko vsi pogledajo za nazaj … ja velikim zadevam so se morali odreči. Npr. moj zelo dober prijatelj – odvetnik – pa saj nima časa za družino. In je nima. In je boljše tako, kot pa, da bi otroci živeli brez njega. Ga pogrešali. Ampak njegova karierna pot je pač taka. In ve zakaj se je zato odločil. Zato je maher na svojem področju in … zna. To je to.

 

Kakšno pomoč pa vi iščete in potrebujete?

Pišite mi.

 

In kje vam lahko pomagam jaz?

Da. Tukaj in na tem področju vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Iščem delo v Švici

… sem z vašo pomočjo prišla do tistega razgovora …

G. Sandi zdravo. Hvala za vse. Moram napisati, da sem z vašo pomočjo prišla do tistega razgovora. Delo je bilo prezahtevno zato ga nisem hotela. Hkrati pa so me na razgovoru spraševali o nosečnosti, otrocih, poroki, … in … šla sem vstran. Pa kaj jih to zanima? Ampak sedaj vem, da sem na pravi poti do razgovora, Sabina, Kamnik

Iščem delo v Švici
Iščem delo v Švici

… 4 prošnje za delo in prišla do 1 razgovora …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Ko sva se slišala in šla skozi sem spoznala, da sem ga res mimo pihnila. Pomagali ste mi in rezultat je sledeč. V enem mesecu sem prišla do 3 razgovorov, vendar dalje pa ne. Potem pa sem začela pošiljati na slepo in rezultat je bil takšen poslal sem 4 prošnje za delo in prišla do 1 razgovora. Vendar tudi tam dela nisem sprejela, saj imajo več-izmensko delo. No, sedaj vem, da celota deluje in iščem dalje. Vse dobro, Marija, Murska Sobota

 

… sem prišla do razgovora …

G. Sandi hvala za pomoč. Super ste in zelo sem vesela, da ste mi pomagali, saj sem prišla do razgovora. Tudi vam vse dobro, Olga, Šenčur

… se tudi izkazala pri razgovoru …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Hvala za vse. Z vašo pomočjo sem prišla do razgovora ter se tudi izkazala pri razgovoru. Dobila sem poskusno delo za obdobje 3 mesece. Zelo sem vesela, da sem vas spoznala. Karmen, Dutovlje.

 

… mi je na koncu le uspelo …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi zelo dobro pomagal pri prošnji za delo. Moja želja je bila samo ta, da sem prišel v drugo podjetje, kjer imajo samo dopoldansko delo. Po več mesecih iskanja in 20 poslanih prošenj za delo mi je na koncu le uspelo. Pri tem moram poudariti tudi to, da sem prišel do 11 razgovor od 20. Kar za moje pojme le ni tako slabo. Tudi so mi ponujali delo, a je bilo dvoizmensko, kar pa mene sploh ni zanimalo. G. Sandi, hvala za pomoč!

 

Mogoče vas zanima tudi :

5/5 - (11 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri