Iščem delo za 4 ure

Iščem delo za 4 ure

Iščem delo za 4 ure

Iščem delo za 4 ure mi je poslal nekdo, kar iz nekega emaila, ki je ob enem tudi hecen. Skratka, kar nekaj.

 

Iščem delo za 4 ure

Iščem delo za 4 ure

Iščem delo za 4 ure

Ja in? Kaj imam jaz s tem, da vi iščete delo za 4 ure? Kaj naj jaz s tem in sploh se mi ne sanja, zakaj mi oseba to sploh piše? Res ne vem. Še bolj pa ne vem s kakšno povezavo je to povezano z menoj in vsem tem, kar pišem tukaj na tej spletni strani? res ne vem in po pravici napisano se mi o tem ne da razmišljati.

 

Ampak to je pokazatelj nečesa drugega

Veste, kaj bi se zgodilo, če bi mi oseba napisa “Sandi lepo pozdravljen. Iščem delo za 4 ure v okoli Ljubljane ali pa natančneje Vrhnika. To je lep mail na katerega bi zagotovo odgovorih ter pomislil, če v Vrhniki koga poznam. Sedaj pa … kaj naj s tem. Ali mislite, da sem tej osebi odgovoril? Ne. Zakaj pa bi, ko pa se mi niti ne predstavi. Kar nekaj po liniji najmanjšega odpora.

 

In enako je pri prošnji za delo!

Evo to je realni primer. S temi besedami lahko primerjate vse. Tudi vi se lahko vprašate ali bi na to odgovorili ali pa bi se sploh ubadali s to osebo. Ker, to ni nič. Samo nekaj. Sicer ne vem zakaj oseba to sploh piše, če se ne misli potruditi. Ne vem pa četudi bi poznal nekoga tej osebi ne bi odpisal. Res ne. Sicer pa je tako. Ne se preveč sekirati in živcirati. Vsak se naj znajde po svoje. Eni se, drugi pa ne. Ni nekih hitri bližnjic in poti. Ne ni. Treba je biti izviren in se potruditi. Se dokazati in tudi to, da nekaj želite doprinesti. Če pa nekdo samo nekaj zahteva ali išče pa je enako, kot da osebo moram prositi, če bi hotela sploh delati.

 

Treba je iskati po drugačni poti

To, da mi oseba piše sploh ni sporno. Sploh ne. Rad imam kakšen email. A tako kratek in brez vsega to pa se mi ne dopade. Da bi tukaj bilo vsaj nekaj. Vsaj malo življenja in nekaj več podatkov. Tudi jokanje ne pomaga. Ne-ne. Pomagajo samo dejstva, ki pa jih lahko lepo oplemenitim in spremenim v neko dobro prošnjo za delo.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Iščem delo za 4 ure

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.