Iščem enostavno delo v proizvodnji

Iščem enostavno delo v proizvodnji

Iščem enostavno delo v proizvodnji

Iščem enostavno delo v proizvodnji

Iščem enostavno delo v proizvodnji
Iščem enostavno delo v proizvodnji

Iščem enostavno delo v proizvodnji ter, da je plača več, kot 1200€ + dodatki. To sem dobil oz. te besede sem dobil na email ter brez zdravo ali kaj podobnega. Niti lp -> lep pozdrav ali kaj drugega. Samo to. In tej osebi lahko pomagam. Lahko. Poznam podjetje, ki ima takšne delovne pogoje ter tudi plača je za nekaj EURO večja. Vendar je delo v Nemčiji ali Avstriji. Je pa enostavno. Tam se oseba ne pretegne. Tudi zmatra ne. Lahko stojiš ali sediš. In plača je, kot sem poudaril večja od tega zneska, ki ga oseba želi.

 

A sem tej osebi odpisal

Ne. Zakaj pa bi? Se mi takšnih mailov sploh ne da prebrati. Mogoče je to samo pisala, kot množični email in je moj tako znani email naslov med vse to popralo mailov tudi zraven. Dajmo si naliti čistega vina. Če oseba res išče neko informacijo je dobro, da ima drugačni pristop, kajne? Kaj mislite vi? Pa vsaj predsti se ali pa pozdravi. Takšen mail pa verjamem, da ni obrodil sadov. Ker tudi tisti, ki iščejo -> takšne osebe ne želijo spoznati. Ne, ker nimajo potrebe po vsem tem. Ker so že prej imeli podobne primere in so celoto izpeljali tako daleč. da so na koncu opazili, da samo izgubljajo čas in vso energijo, da bi eno osebo zaposlili.

 

Tudi priloge ni bilo

Žal. Lahko da je oseba to prilogo pozabila priložiti ampak iz tako kratkega maila dvomim, da je to osebi bil cilj. Pač. Kar nekaj. In to kar nekaj gre kam?  Ja v koš seveda. Vendar jaz takšen kratek mail tu izpostavim, da vam približam neko napako, kaj se dogaja in zakaj ni reakcije. Da boste sami videli in da se lahko vživite v samo situacijo direktorja ali bilo koga drugega, ki bi vam poslal takšen email.

 

Kaj menite vi na temo “Iščem enostavno delo v proizvodnji”?

Iščem enostavno delo v proizvodnji
Iščem enostavno delo v proizvodnji

A vi bi se takoj odzvali? A bi? Ali pa bi raje našli še nekoga in vsaj množice nekaj kandidatov naredili selekcijo in iz množice našli res najboljšega, ki ustreza vašemu profilu. In pri tem boste spoznali, da nekateri se znajo zelo truditi, drugi pa ne. Pač, če nekdo išče delo je tudi lahko oseba, ki rabi delo, a se ne misli truditi.

 

Direktorji iščejo osebo, ki jim je mar!

Iz tega maila “Iščem enostavno delo v proizvodnji” se ne razbere ravno, da bi se oseba znala potruditi. No, to je vsaj mojo mnenje. Ampak, če se oseba ne trudi potem je … pa kdo bo še imel takšno osebo sploh zaposleno? Malokdo. In tudi tisti, ki so imeli pogodbo za nedoločen čas so leteli. Ker pač je na vrata potrkal nekdo, ki se zna truditi in … vsak bo vzel to osebo. In v realnosti je res tako. Podjetje natiralo 4 osebe in zaposlilo kar nove. Bolj sveže in tiste z motivacijo. To se je na kolektivu takoj pomagalo. Takoj boljše! Takoj!

 

Že naslednji dan

Da. Že naslednji dan so vsi pokazali, da lahko naredijo 30 komadov več, kot pa so jih delali do sedaj. Pač. če se enemu jebe še nekako gre. Če pa je le teh 4 ali 5 oseb, potem pa je to treba spremeniti. In to podjetje je to naredilo in pozna se. Po drugi strani pa se plača ni povišala in delajo več. Zakaj? ker je tudi sedaj druge strah, da bodo leteli iz podjetja. Jah … tako je to v realnosti.

 

Kje lahko pomagam vam?

Kakšno pomoč iščete? Kje je tisto, da se vam je zalomilo in ste prišli do mojega spletnega mesta in berete to? Saj veste, da vam lahko pomagam. Če do sedaj tega občutka niste dobili -> znam pomagati. Samo pišite mi. Tako bo najbolj enostavno za vas in tudi najbolj efektivno in hitro se da kaj narediti. Za začetek -> pišite mi.

 

Kje drugje vam lahko pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Iščem enostavno delo v proizvodnji

… dobila poskusno delo enega meseca …

G. Sandi mi je zelo pomagal. Prišla do razgovora ter dobila poskusno delo enega meseca. Delo je v proizvodnji ter več-izmensko. Hvala lepa, Maja, Rogaška Slatina

 

… sem naredila zdravniški pregled …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. hvala za vso pomoč in podporo. Danes sem naredila zdravniški pregled za delovno mesto “lahka dela v proizvodnji”. Super in hvala lepa za pomoč! Florija, Hajdina

 

… wooowww glede vaše pomoči …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Moram napisati samo -> wooowww glede vaše pomoči. Samo to. Hvala!!!! Vikica, Rogatec

 

… prišla sem do razgovora, vendar …

Spoštovani. Prisluhnila sem vašim nasvetom ter začela iti v akcijo. Kar hitro se je poznalo. Prišla sem do razgovora, vendar dela nisem sprejela, ker je minimalna, direktor jamra in več-izmensko delo. Tega pa res ne potrebujem še sedaj, kajne? Vseeno, g. Sandi hvala lepa za vse! Marjeta, Ihan

 

… hvala lepa za vso pomoč …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Super ste in hvala lepa za vso pomoč! Adrijana, Dekani

 

… obrestovala se je …

Zdravo. hvala lepa za pomoč pri prošnji za delo. Obrestovala se je! Petra, Litija

Iščem enostavno delo v proizvodnji
Iščem enostavno delo v proizvodnji

 

Mogoče vas tudi zanima :

 

5/5 - (7 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri