Iščem nove izzive

Iščem nove izzive

Iščem nove izzive

“Iščem nove izzive” to je besedna zveza, ki samega direktorja odvrne. Predvsem zaradi tega, ker vas sam direktor želi zaposliti z namenom, da mu boste že naslednji delovni dan prinesli dobiček oz. dodano vrednost. Pri tej besedni navezi “iščem nove izzive”pa je slutiti, da bi iščete nekaj, kar vas bo samo podjetje naučilo in to vam bo v izziv.

 

Izogibanje

Izogibajte se teh besede. Razen, če sami ustvarjate nove ideje potem znate to tudi napisati drugače. Lepše. Tako preprosto, da vas bo direktor takoj razumel.

 

 

še posebej, če gre za delo v proizvodnji

Vsekakor pa za delo v proizvodnji te besede ne pašejo. Tudi ne računovodstvu. Kaj šele v administraciji ali pisarni. Tam je celota utečena in gre po pravilih. nekaj novega si tukaj ne morete izmisliti. Tudi ne za delo na gradbišču ali delo na CNC stroju.

 

 

Druga pot

Če pa ste grafični oblikovalec, oblikovalec spletnih strani, risar, fotograf, … potem pa to besedno zvezo “iščem nove izzive” lahko s prida uporabite. Izziv dela je tudi v prodaji na terenu, ali preko telefona ali B2B. Izziv je tudi mrežni marketing in le prodaja teh artiklov. To lahko napišete tudi pri delu, kot pomočnik direktorja ali pa delo s tujino. še bolj pa iskanje novih kupcev v tujini.

 

 

Skoraj …

To je le mala napaka. Vendar direktorja lahko zavede zakaj iščete oz. bi iskali nove izzive, ko pa je delo za tekočim trakom? Potem, če iščete nove izzive boste jih iskali še naprej. Ker delo za tekočim trakom ni izziv. To ni nekaj, za kar bi se oseba celo življenje borila, ko pa je tukaj minimalna plača. Vsaj tako razmišlja večina direktorjev. In prav je tudi, da se tega zavedate.

 

 

 

Toliko na kratko. Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Iščem nove izzive

Iščem nove izzive

Iščem nove izzive

Posted in Tips – smart tips.