Iskanje delo

Iskanje delo

Iskanje delo

Iskanje delo
Iskanje delo

Iskanje delo ter mnogi neresnični oglasi z namenom same predstavitve oglaševanja na spletni strani. O tem so mi pisali drugi. Predvsem so v dvomu, da so na nekaterih spletnih straneh videli in prebrali čudovite oglase za delo, pri tem pa ni bilo prav nobenega kontakta od podjetja. Kaj pa sedaj?

 

Iskanje delo

V Sloveniji je malo resničnih portalov, ki skrbijo za nove oglase pri iskanju delovne sile. Le ti imajo zelo malo reklam na svojih spletnih straneh. Tukaj sta dve :

Ta dva ne uporabljata reklame. Pa verjetno še tudi kakšen drugi obstaja. Ampak za ta dva vem, da ni reklam.

 

Iskanje delo ter nateg

Če pridete na spletno stran, kjer je veliko delovnih mest brez imena podjetja ter je veliko reklame ste v to prepuščeni sami, ali boste tem verjeli ali ne. Jaz ne bi. Sem pa pred leti videl podobno spletno stran, ki sedaj več ne obstaja in je imela res veliko oglasov za delovna mesta. Pri tem sem na koncu spoznal, da samo prevajajo od tujine. Skratka tam ZDA, UK, Kanada, … iz vsake države. In reklam. Ufff … zelo si moral paziti, da si kliknil prav na besedilo, ker če ne … same reklame.

 

Kopiranje oglasov za delovno mesto

Tudi tega je veliko. Izogibajte se teh.

 

 

Kako naprej?

To sam težko napišem. Je pa večina dela na vas samih. Kako se boste sami znašli v tej situaciji … sam ne morem predvidevati in povedati. Vsekakor pa držim pesti za vaš uspeh in tisti del sreče, ki jo še najbolj iščete in želite dobiti.

 

A vendar …

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam pokomentiram vašo celoto. Bo lažje tudi za vas, da vsaj malo veste, kje se lahko zatika in kako naprej. Tako boste lahko na novo štartali tudi sami. Nekako boste vsaj malo vedeli, če vašemu gradivo kaj manjka ter kaj je odveč. Mogoče boste spoznali tudi, da je direktorju res vseeno, kje ste obiskovali osnovno šolo ter kateri so bili vaši najljubši predmeti. Mogoče boste spoznali tudi to. Ali pa …

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Iskanje delo

Iskanje delo
Iskanje delo

– – – – – – – – – –

Lepo pozdravljen. Samo iskanje dela je res mučno in težko. Pri tem ne veš ali v resnici iščejo ali samo blefirajo.

– – – – – – – – – –

 

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri