Iskanje službe ter neresnost delodajalcev

Iskanje službe ter neresnost delodajalcev

Iskanje službe ter neresnost delodajalcev

Iskanje službe ter neresnost delodajalcev je vedno zelo ključno stanje pri čemer vedno najbolj trpi sam iskalec zaposlitve. Ob tem je potrebno tudi poudariti, da je ta neresnost od delodajalca slučaj tudi pri tem, da je od iskalna zaposlitve dobil res neko gradivo s katerim si ni znal začeti prav ničesar.

 

Iskanje službe ter neresnost delodajalcev

Iskanje službe ter neresnost delodajalcev
Iskanje službe ter neresnost delodajalcev

In to je lep dokaz. Za temo iskanje službe ter neresnost delodajalcev je dobro vedeti, da vam delodajalec ne bo odpisal, če bo dobil neko gradivo pri čemer še pišete o tem, kje in kdaj ste se poročili ter kje in kam ste hodili v osnovno šolo. še bolj pa, če je v tekstu omenjeno beseda : mož, otroci, navdušena bom razgovora, … Vse to vam samo škodi. Ko direktor dobi v ogled prošnjo za delo, jo prebere in če ne ve, kje mu lahko oseba zelo pomaga potem zakaj si bi še delal stroške in tratil čas

 

Iskanje službe ter neresnost delodajalcev je resen problem

Iskanje službe ter neresnost delodajalcev
Iskanje službe ter neresnost delodajalcev

V vsakem primeru želimo, da se nekaj zgodi. če že pošljete prošnjo za delo na neko podjetje potem mislite resno. Ker veliko je tudi takih, ki pošljejo, čeprav ne želijo priti do razgovora. Nekateri ne želijo prav ničesar. Spoznal sem osebo, ki je psihično zelo na podnu. On mora iskati delo, a po drugi strani, ga ne želi. Ne samo, da ga ne želi. On sploh v tem trenutku ni sposoben delati. Ni in tega se zaveda. Tega pa se ne zaveda Zavod in sociala in zato je na tem, kjer pač je. Se bori in vsaka mu čast za to borbo.  Ampoak zakaj je iskanje službe ter neresnost delodajalcev tako pogosta? Možnost je tudi ta, da ima podjetje samo fiktivni oglas. Tudi to je možnost.

 

Kje ste ostali vi?

Če iščete drugo delo je zagotovo zelo primerno, da imate dobro napisano prošnjo za delo. Ne samo, da vam je kolega, žena ali nekdo drug rekel “Super je” ali pa “OK je”, ker to je premalo. Premalo je samo to, da se mogoče sami ne spoznajo tako zelo dobro, da bi lahko točno vedeli, kaj si direktor želi prebrati. Kaj je tisto, kar želi direktor od vas? Kaj je tisto, kaj želi direktor že takoj vedeti glede vašega znanja in delovnih izkušenj? Še bolj pomembno pa je to, kako mu to napišemo. Kako mu odgovarjamo in kako ga nagovarjamo, da smo in res samo mi tisti, ki mu lahko pomaga. Tako, kot sem napisal – samo mi.

 

In to je razlika

Če pišete kar nekaj, bo odgovor kar nekaj. Če pa točno poudarite vaše izkušnje in znanja, pa je celota drugačna. In celotna prošnja za delo mora biti snovana tako zelo dobro snovana, da ima dober začetek in dober konec. Dober konec pa ne pomeni “Z veseljem se bom udeležila razgovora” ali pa “Če sem kaj pozabila vam bom z veseljem delila na razgovoru”. Kaj drugega nepametnega bi še lahko povedali na razgovoru, če pa le tega, kar podjetje potrebuje niste napisali v sami prošnji za delo? To je na koncu za direktorja samo zguba časa in denarja. Zato oseba ne pride do razgovora.

 

 

Zakaj vam želim pomagati pri prošnji za delo?

Ker znam. Pišite mi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Iskanje službe ter neresnost delodajalcev

Iskanje sluzbe ter neresnost delodajalcev
Iskanje sluzbe ter neresnost delodajalcev
Iskanje službe ter neresnost delodajalcev
Iskanje službe ter neresnost delodajalcev
5/5 - (6 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri