izčrpanost na delovnem mestu

Izčrpanost na delovnem mestu

Izčrpanost na delovnem mestu

Ta prekleta izčrpanost na delovnem mestu je vse bolj prisotna in pogosta. Vendar se sami delodajalci tega sploh ne zavedajo, kaj v resnici pomeni izčrpanost na delovnem mestu. Še bolj pa spoznavam, da zaposleni sploh ne ve, kakšne pravice ima in kaj vse in česar vsega ne sme delati.

 

 

Izčrpanost na delovnem mestu ter bolniške

Ne glede, kako se sam delavec na delovnem mest počuti, prej kot slej, ko začuti izčrpanost na delovnem mestu  gre v bolniško. Preprosto zato, da pride malo k sebi. Nekateri posegajo tudi po tabletah vendar to vam odsvetujem. Nobena tableta ni vredna prav nobenega podjetja. Res ne. Tukaj vam potem škoduje zdravje.

 

 

Izčrpanost na delovnem mestu ter inšpektorat za delo

To, kar bom sedaj napisal tega se zavedajte popolnoma. Če so vam tratene pravice na delovnem mestu vam bo inšpektorat zelo pomagal.
Vsaka pritožba za delovno mesto in ne glede ali je podpisana ali anonimna inšpektorat za delo vzame resno. Vendar za izčrpanost na delovnem mestu je priporočljivo, da se podpišete, ker vam bo inšpektorat le tako najbolj pomagal. Tukaj vam glede tega lahko tudi kaj malega pove sam osebni zdravnik ali pa celo kakšen odvetnik.

 

 

 

Izčrpanost na delovnem mestu ter vaše pravice

Zagotovo je fajn, da, ko začutite izčrpanost na delovnem mestu si najprej pregledate v miru vašo pogodbo o zaposlitvi ter tako takoj veste ali je pač samo izčrpanost del dela ali pa je prišlo do nenadnega preobrata na delovnem mestu za katerega sami niste vedeli in vas je sam delodajalec počasi privajal na to, ne da bi se z vami prej pogovoril ter posvetoval. To je zahrbtna stran vsakega direktorja.

 

Izčrpanost na delovnem mestu ter pazite nase!

Da. Pazite nase. Če je preobremenitev prevelika si raje poiščite novo oz. drugo delo. Lahko pa se tudi pogovorite z delodajalcem ter prosite naj vas prestavi na manj naporno delovno mesto.

 

Pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com

Hvala lepa ter držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Izčrpanost na delovnem mestu

 

izčrpanost na delovnem mestu

izčrpanost na delovnem mestu

izčrpanost na delovnem mestu 1

izčrpanost na delovnem mestu 1

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.