Izvirna prošnja za delo

Izvirna prošnja za delo

Izvirna prošnja za delo

Izvirna prošnja za delo

Izvirna prošnja za delo
Izvirna prošnja za delo

Izvirna prošnja za delo je lahko nekaj povsem berljivega. Nekaj, kar pritegne že na prvi pogled. A, ko oseba začne to brati se zatopi v same besede. Osebo morate znati prepričati z besedami. Morate se izkazati s pravilnimi besedami pri samem nagovoru. Ker nekaj pa je res -> če ne znate pisati potem zelo težko bralca pritegnete. In to je bistvo izvirne prošnje za delo.

 

Izvirna prošnja za delo ter izvirnost

Izvirnost je samo ena. Enostavno berljiva, ki pritegne. Sedaj za nekoga je to običajna, za drugega je nenavadna za tretjega pa je lahko res izvirna. Ampak ni bistvo v samem pojmovanju “izvirnost” ampak v samem postavljanju besed.

 

Ampak izvirnost nad izvirnostjo

To je zelo težko. Raje ostanimo pri normalnih besedah in enostavni grafiki. Ker bolj je zakomplicirano, slabše je. Pred časom sem videl res lep dovršen oglas, a kaj, ko mi ni kapnilo, kaj oseba želi s tem povedati. Šlo pa je za vodovodno storitev. Žal nisem pokapiral, pa čeprav sem to sliko kar nekaj časa opazoval. Bila je res lepo narejena. V Photoshopu. Carsko. Ta stručko dela grafiko za tujino. Ima zamisli in kaj oseba želi, to tudi naredi. Vendar pri sam prošnji za delo ne pride do izraza najsodobnejša grafična podoba. Ne-ne. Tukaj še pride do izraza predvsem enostavnost.

 

Kako do razgovora?

Težko. Treba je znati potrkati, da vam sploh odprejo vrata. Kaj šele, da vas povabijo oz. vsaj dovolijo, da vstopite in se predstavite. To je čedalje težje.  Zato, če imate te probleme – pišite mi in dovolite si pomoč.

 

Kje lahko pomagam vam?

Kakšno pomoč iščete? Kje je tisto, da se vam je zalomilo in ste prišli do mojega spletnega mesta in berete to? Saj veste, da vam lahko pomagam. Če do sedaj tega občutka niste dobili -> znam pomagati. Samo pišite mi. Tako bo najbolj enostavno za vas in tudi najbolj efektivno in hitro se da kaj narediti. Za začetek -> pišite mi.

 

 

Kje drugje vam lahko pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Izvirna prošnja za delo

 

Izvirna prošnja za delo
Izvirna prošnja za delo

 

 

… a kakšna je …

Lepo pozdravljeni. Moram dati sama komentar in hkrati poudarek na to temo. Prošnja za delo je potrebna, a kakšna je pravzaprav izvirna?

 

 

… še morala narediti …

Lepo pozdravljeni. Kaj vse bi še morala narediti, da bi pritegnila pozornost delodajalca? Se metati na roke in delati salte?

Lepo pozdravljeni. Hvala za mail in podano zaupanje. Nič od tega. Delodajalec najraje prebere nekaj, kar mu lahko pomaga. Samo to. Vse ostalo je samo navlaka. Če vi ste vi veseli, ko gledate TV in so med filmom reklame -> direktor ni. Tudi jaz ne. Sovražim reklame med filmom ali oddajo. Ko direktor vzame v roke neko prošnjo za delo želi prebrati bistvo brez odvečnega materiala. Samo to. Držim pesti za vaš uspeh, Sandi – prošnja za delo.

 

Izvirna prošnja za delo
Izvirna prošnja za delo

 

5/5 - (7 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri