Izvirna prošnja za delo

Izvirna prošnja za delo

Izvirna prošnja za delo

Izvirna prošnja za delo

Izvirna prošnja za delo

Izvirna prošnja za delo je lahko nekaj povsem berljivega. Nekaj, kar pritegne že na prvi pogled. A, ko oseba začne to brati se zatopi v same besede. Osebo morate znati prepričati z besedami. Morate se izkazati s pravilnimi besedami pri samem nagovoru. Ker nekaj pa je res -> če ne znate pisati potem zelo težko bralca pritegnete. In to je bistvo izvirne prošnje za delo.

 

Izvirna prošnja za delo ter izvirnost

Izvirnost je samo ena. Enostavno berljiva, ki pritegne. Sedaj za nekoga je to običajna, za drugega je nenavadna za tretjega pa je lahko res izvirna. Ampak ni bistvo v samem pojmovanju “izvirnost” ampak v samem postavljanju besed.

 

Ampak izvirnost nad izvirnostjo

To je zelo težko. Raje ostanimo pri normalnih besedah in enostavni grafiki. Ker bolj je zakomplicirano, slabše je. Pred časom sem videl res lep dovršen oglas, a kaj, ko mi ni kapnilo, kaj oseba želi s tem povedati. Šlo pa je za vodovodno storitev. Žal nisem pokapiral, pa čeprav sem to sliko kar nekaj časa opazoval. Bila je res lepo narejena. V Photoshopu. Carsko. Ta stručko dela grafiko za tujino. Ima zamisli in kaj oseba želi, to tudi naredi. Vendar pri sam prošnji za delo ne pride do izraza najsodobnejša grafična podoba. Ne-ne. Tukaj še pride do izraza predvsem enostavnost.

Kako do razgovora?

Težko. Treba je znati potrkati, da vam sploh odprejo vrata. Kaj šele, da vas povabijo oz. vsaj dovolijo, da vstopite in se predstavite. To je čedalje težje.  Zato, če imate te probleme – pišite mi in dovolite si pomoč.

 

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Izvirna prošnja za delo

 

Izvirna prošnja za delo

Izvirna prošnja za delo

 

 

 

 

Posted in Tips – smart tips.