Jager zaposlitev

Jager zaposlitev

Jager zaposlitev

Jager zaposlitev je lahko lepo izhodišče za vse bodoče prodajalce. V trgovini Jager se boste naučili vse. Še več. Priznam, da je trgovina Jager med mojimi ljubšimi.

 

Jager zaposlitev

Jager zaposlitev
Jager zaposlitev

Več o sami zaposlitvi v trgovini Jager najdete tukaj :

 

A zakaj trgovina Jager?

Cene ter osebje.

 

Se vam splača poslati prošnjo za delo v Jager trgovini?

Da. Vsaj jaz bi, če bi iskal delo. saj vemo, da imajo tudi oni urnik prodajalca in da je plača tudi temi namenjena, a koliko poznam osebje po trgovinah se ne menjavajo. Že to je dober pokazatelj, da je osebje zadovoljno s podjetjem in da ni nekih prevelikih pritiskov od vodstva. Vsaj moje mnenje je takšno. Če pa so, pa ne vem oz. nisem slišal, da bi mi kdo kaj pojamral.

 

In potem je tukaj še dobra ponudba

Tako. Sedaj pa dovolj promoviranja in gremo v akcijo. Če želite priti do razgovora se boste morali izkazati že v sami prošnji za delo. Mogoče kljub temu, da ste na začetku imate nekaj, kar bo vodstvo v naprej videlo, da vam lahko zaupa in da boste rasli z njimi. Ne ustavljajte se pri prvi oviri ampak hodite hrabro naprej in svoje napake spreminjajte v prednosti. Le tako boste lažje prišli do razgovora. A, ko vas bo osebje enkrat videlo in spoznalo, takrat pa se začne pravo delo za vas. Šele takrat. Prej ne. Prej so samo napisane besede na listu papirja.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

Tema : Jager zaposlitev

… sem ravno prišla iz razgovora …

Lepo pozdravljeni. Kako ste kaj? Jaz sem ravno prišla iz razgovora. Nisem nekam vesela, saj so mi ponudili več-izmensko delo, kar pa meni sploh ne ustreza. Vendar vi ste se zelo izkazali in spoznala sem, da je ta vaša pomoč zelo zelo učinkovita. Super ste. Hvala lepa ter lp, Antonija, Idrija

 

Jager zaposlitev
Jager zaposlitev

… pridem tudi do razgovora …

Zdravo. Ko sem bila na razgovoru sem vedno bolj spoznavala, da tukaj ne želim delati. Ko mi začne direktor jamrati je to najhujše, kar lahko oseba doživi na razgovoru. Zato grem pokončno dalje in vsaki dan pošljem kakšen nov življenjepis na novo podjetje. In veste kaj? Pridem tudi do razgovora. vendar iščem samo dopoldansko delo, kar pa mi še do sedaj ni uspelo. Vendar vztrajam. G. Sandi ful in resnično hvala iz srca. Aleksandra, Prevalje

Jager zaposlitev
Jager zaposlitev

… dobila 3 mesečno poskusno delo …

Hvala za vso pomoč! Prišla do razgovora ter dobila 3 mesečno poskusno delo. Komaj čakam! Martina, Jesenice

 

Mogoče vam lahko pomagam tukaj :

5/5 - (18 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri