Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev

Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev

Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev

Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev!

Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev
Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev

Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev ter kje in kdo išče kuharja ter kako se najde zaposlitev? Pa gremo lepo od začetka.

 

Kje iskati?

Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev
Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev

Oglasi so ali pa ni. Vendar v veliki večini se tukaj zaposlujejo kuharji brez javnih razpisov ter “veze in poznanstva” ali pa “priporočila”. Sedaj, če imate v mislih, da je to delo enostavno dobiti pa se motite. Ker tukaj je velika gužva. Da.

 

Kako začeti?

Morate imate pripravljeno res dobro prošnjo za delo. To je prvi pogoj! To je res prvi pogoj. Ker, četudi imate neko priporočilo in nekoga poznate ter daste naprej nek zmazek … kaj si bodo drugi mislili o vas in tisti osebi, ki vas priporoča ali pa želi “not spraviti”?. Zato glejte tudi na tiste, ki vam želijo pomagati.

 

Kaj napisati?

Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev
Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev

1. Kdo ste in kako jim lahko že takoj pomagate!

Ne pisati, kje in kdaj ste končali osnovno šolo. Ne. Tega ne rabite. Direktno napišite, kaj ste po poklicu in koliko let to že opravljate.

 

2. Kakšne so vaše izkušnje iz dela v kuhinji ter kaj vse znate?

To je obveza. Izpostavite vse vaše delovne navade in vsa znanja. Tudi, če znate kuhati dietno hrano. Dobro je, da tudi napišete, da se kar hitro sami znajdete v kuhinji.

 

3. Izjava za varnostno preverjanje!

To je pomemben dokument, ki je dobro, da ga imate. Če ga nimate si sami sebi zapirate še tisto odprto pot, ki vam jo odpira nekdo drugi. Zato -> Izvaja za varnostno preverjanje je pogoj ter tudi zakonsko obvezno.

 

4. Pišite “ta glavnemu”!

Pišite in naslovljeno naj bo na tistega, ki je res glavni na tej ustanovi.

 

Sedaj morate razumeti!

Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev
Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev

Ko ima nekdo odprto delovno mesto morate dati vse od sebe, če si delo res želite. Ker tukaj potem ni ponavljanja. Ne ni. Če vam enkrat ne gre skozi … potem ste na začetku. Brez upanja do razgovora. Zato bodite prekleto pripravljeni z dobro prošnjo za delo in le ta, naj bo res dobra.

 

1. Česa ne smete pisati

Vsega, kar ni povezano z delom, kuharja! Videl sem že mnoge prošnje, ko so osebe pisale, da so 10 let delale v proizvodnji ter kaj vse so tam delale in kakšen urnik dela so imeli, … a o tem, kje lahko v kuhinji že takoj pomagajo … tega pa ni bilo. In takšna prošnja gre v koš!

 

2. Morate se znati pohvaliti

Tega ne zna vsak. Vseeno pa se je potrebno pohvaliti. Zakaj pa bi vas nekdo sploh povabil na razgovor, če mu ne daste tistega vzroka? Morate se pohvaliti.

 

3. Izkušnje štejejo

Izpostavite jih!

 

To ni šala!

Ko nekdo išče novega zaposlenega želi, da dobi najboljše iz tega, kar ima na razpolago. On temu se reče selekcija. Selekcija izbrancev, ki želijo, da pridejo do razgovora. In, če je gužva, potem na razgovor pridejo tisti, ki imajo dobro prošnjo za delo.

 

Kakšna pa je vaša prošnja za delo, ki bi jo poslali na -> Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev?

Je dobra? Ali tako tako. Ali slaba. Ali povprečna. Se vašemu partnerju zdi OK? Ste res ponosni na njo? Ste zaradi nje že kdaj ali več krat prišli do razgovora? Pošljite mi jo in dobili boste brezplačni komentar. Razumite, da se jaz na te stvari spoznam in vam bom napisal malo ali veliko drugače, kot pa vsi, ki vas poznajo in se na to stvar, kot je pisanje prošnje ne spoznajo. Žal je moje mnenje veliko krat tisto razočaranje, ko pa nekdo misli, da jo ima super.

 

Pa saj morate vedeti, kako dobra je vaša prošnja za delo?!!

Pisala mi je oseba glede brezplačnega komentarja. Seveda mi tam ni ustrezalo prav ničesar. Ter ji to tudi napišem. Oseba vsa zgrožena nad mojim komentarjem in še jasno mi odpiše, da so ji to prošnjo pomagali delati na Zavodu in tudi njeni prijatelji, ki so visoko šolani. Kaj naj jaz? Ta oseba je to prošnjo poslala na več, kot 33 naslovov. Pa nobenega razgovora. Niti odpisali ji niso, da ni primerna ali pa da ni bila izbrana. Nič. Kot, da ni poslala nikamor. In potem je oseba razočarana, če napišem, da prošnja ni OK?

 

Tudi pravnik in zdravnik ne spravita skupaj ene dobre prošnje za delo!

Je ne. Dokazano. Smo testirali. Sem testiral. Ne znata. Čeprav sta strokovnjaka na svojem področju … to jima ne gre od rok. Pa sta osebi, ki se spoznata. Imata prekleto veliko znanja. Pa žal tega ne znata pisati. Pa saj to nič narobe s tem, kajne? Pač to ni področje, kjer bi oseba morala delati vsaki dan, da bi izpilila vse to. In zato moramo razumeti, da, če tu ni izkušenj iz terena je težko dobro znanje. In to je dejstvo. Zato -> dovolite, da vam tukaj na tem področju pomagam jaz.

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

 • prošnja za delo
 • europass življenjepis
 • spremno pismo
 • motivacijsko pismo
 • osebni življenjepis
 • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 


prosnja-razgovor


 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev

… do prvega razgovora in dobila 3 mesece poskusne dobe …

Hvala lepa za vso podporo in pomoč! Prišla do prvega razgovora in dobila 3 mesece poskusne dobe. Super!!!!!!!! In ZAKON!!!!! Iz srca hvala,  Darja, Murska Sobota

Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev
Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev

 

 

Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev
Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev

 

… 4 poslanih prošnjah sem prišla do razgovora …

Lepo pozdravljeni. Hvala za vse. Po 4 poslanih prošnjah sem prišla do razgovora. Razgovor se mi je sfižil, ampak dokazali ste, da vaši napotki imajo kilometrino in znanje iz terena. Hvala, Gabrijela, Cerknica

Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev
Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev

 

… so mi dali priložnost ter da dobim svojo prvo plačo! …

G. Sandi. Zaradi vaše pomoči sem dobil delo v piceriji! Super, da so mi dali priložnost ter da dobim svojo prvo plačo! Adrijan, Dobrna

… Dobila sem delo! …

Lepo pozdravljeni. Dobila sem delo! Martina, Mežica

 

 

Kaj pa tukaj :

 1. Življenjepis za delo hišnika
 2. S pomočjo interneta iščem zaposlitev
 3. Življenjepis za delovno mesto administrator
 4. Mestna občina zaposlitev
 5. 3 zanimivi poklici
 6. Nočno delo po 50 letu

 

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri