Je kateri strokovnjak za prošnje in življenjepise

Je kateri strokovnjak za prošnje in življenjepise?

Je kateri strokovnjak za prošnje in življenjepise?

Je kateri strokovnjak za prošnje in življenjepise-1

Je kateri strokovnjak za prošnje in življenjepise?

Je kateri strokovnjak za prošnje in življenjepise? A strokovnjaka potrebujete? Potem sem jaz pravi naslov za pomoč. Če iščete nekoga, ki vam bom pomagal pri prošnji za delo ali samem življenjepisu, potem sem jaz pravi naslov za vas. Ampak kako vam lahko pomagam? Celota gre samo po korakih. Brez prehitevanja.

 

#1 – pišite mi

Da pišite mi. To je vaš prvi korak. Mogoče vam gre na smeh ampak, ko mi oseba napiše, kje ima problem lahko v kratkem delovnem času dobi odgovor. Nekateri me celo prosijo, da jih pokličem. To mi še bolj ustreza, saj se hitro pogovorimo in takoj spoznamo ali lahko pomagam ali ne. Da. Prebrali ste besedo “lahko“. Razlog je enostaven. Vsem ne morem pomagati. Ne delam čudežev. Žal. Tukaj mislim predvsem te osebe, ki jim ne morem pomagati, ko nimajo ne izobrazbe in ne delovnih izkušenj, pa bi rade zasedle delovno mesto, kjer se vse to potrebuje. Tukaj sam ne vem, kaj naj napišem? A naj se zlažem? Ne. To pa ne. Brez laži.

 

#1.1 – zahtevajte klic

O tem sem že pisal. Ampak meni sploh ni problem poklicati osebe in se pogovoriti, kje ji lahko pomagam.
Tukaj so razlogi :

  • Imam določena vprašanja na katera hitro dobim odgovore
  • Je najlažji način, da se pogovorim z osebo, ki potrebuje pomoč
  • In ne skrbite – imam veliko brezplačnih minut pogovora
  • In s pogovorom pridobim tudi sam koristne informacije, katere lahko uporabim dalje
  • Zraven tega se slišimo – se na nek način spoznamo -> lažje presodimo osebo -> jaz – vas, vi – mene

 

#2 – dobite odgovor

Odgovori so lahko zelo različni. ne gre za poenoten odgovor s pomočjo programa. Ne. Celoto sam napišem. To pomeni, da vse preberem ter odgovorim. Pomeni, da si za vas vzamem čas.

 

#3 – sledi dogovorjena pomoč

Tukaj se probamo pogovoriti o sami pomoči. Ali vam lahko pomagam ali ne. Vem – vem, da je na netu veliko strokovnjakov, ki pišejo s 100% garancijo in ne vem s čim vse. To so drugi. Jaz sem jaz in vem, kje so moje meje znanja. Vem, da se vedno ne da priti do razgovora. In lepo je, da se sam kandidat tega zelo zaveda. ampak, dam pa res vse od sebe. Vso znanje. Tudi pregledam samo podjetje in probam dobiti informacije po kakšnem sistemu zaposlujejo. Da, tudi to obstaja.

 

#3.1 – do razgovora se ne da priti :

  • Veze in poznanstva
  • Prevelika oddaljenost od delovnega mesta
  • Nekdo je boljši od vas

 

#4 – zaključek

To je to. Če smo prišli do sem sem vam pomagal. Ni drugo, kot pa, da držim pesti za vaš uspeh. To je največ, kaj še lahko sam naredim za vas. Ker od tu dalje morate iti sami v akcijo. Morate sami iskati delovno mesto ter pisati samemu podjetju. Ampak ne skrbite. Če sem vam pomagal jaz pri prošnji ali življenjepisu – potem vam bom tudi to področje lepo obrazložil. Obrazložil vam bom na kratek in zelo enostaven način.

 

Vemo, da vsi niso za vsa dela

Tega se najbolj zaveda sam direktor, kateri išče novega zaposlenega. Zato mora od vseh prejetih prošenj poiskati tisto peščico, v katero verjame, da mu bodo lahko pomagali. Le te pokliče na sam razgovor. Se z njimi prvič vidi. Jim predstavi podjetje in potem še samo delovno mesto. In potem je na vas, kako dobro boste znali navdušiti samega direktorja. In to je -to. Konec vaše travme na Zavodu in juhu -> novo delo.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Tema :  Je kateri strokovnjak za prošnje in življenjepise? -> Da. Tukaj je.

 

Je kateri strokovnjak za prošnje in življenjepis-2

Je kateri strokovnjak za prošnje in življenjepise?

– – – – – –

G. Sandi, hvala za pomoč. Sedaj je drugače. Gledam bolj optimistično tudi na to plat, ko pridem do razgovora. Ko sem v pisarni in je sam direktor zelo sproščen. Ponudil mi je delo, vendar je v začetku več-izmensko. A tega pa zaradi otroka ne morem sprejeti. Direktorju pa je to pogoj, da bom le tako spoznala celoten potek dela in samo podjetje. vem, da misli dobro, a mi ne gre skozi. Pri tem pa se sploh ne sekira,. Mislim si, če pa sem prišla do tega podjetja, pa bom še naprej 🙂

– – – – – –

Hvala lepa.

– – – – – –

Spoštovani. Vi samo pišite g. Sandiju. Samo to.

– – – – – –

Lepo pozdravljeni. Sama sem poslal celoto g. Sandiju za pomoč. Potem poslala 7 prošenj in dobila en razgovor. Kako pa bo na razgovoru pa še ne vem. Ampak vsaj do razgovora sem prišla. Prej pa še to ne.

– – – – – –

Lepo pozdravljeni. Sam sem imel ta problem. Se obremenjeval in pisal vse živo. A na koncu mi je g. Sandi lepo pomagam. Priporočam njegovo pomoč.

– – – – – –

Lepo pozdravljeni. Na temo “Je kateri strokovnjak za prošnje in življenjepise?” -> da vi g.Sandi ste. To ste tudi lepo dokazali in sem vesela, da sem vam pisala in prosila za pomoč.

– – – – – –

Lepo pozdravljeni. Hvala za pomoč!

– – – – – –

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.