Jeclanje na razgovoru

Jeclanje na razgovoru

Jeclanje na razgovoru

Jeclanje na razgovoru

Vedno bolj spoznavam, da je direktorju res zato, da ima na delovnem mestu osebo, katero si predstavlja še preden izda sam oglas. Tako je bilo tudi v tem primeru. Direktor je iskal grafičnega oblikovalca. In že tukaj so same prošnje ali pa življenjepisi bili res drugačni ter grafično obdelani. A to direktorja ni preveč zanimalo. Njega je najbolj zanimalo to, kaj bodo kandidati napisali o sebi. Kakšni so na delovnem mestu. Kaj se zgodi, ko je stresna situacija?

 

Jeclanje na razgovoru ter en kandidat

Napisal je zelo razumno in pošteno. In mogoče samo zaradi tega je bil v ospredju pred ostalimi kandidati in direktor je od njega pričakoval največ. Sledi sam razgovor in 10 kandidatov. Razgovor enostaven : kandidat se je usedel pred računalnik, kjer je pred seboj imel program Photoshop ter dobil zahtevno nalogo. Direktor se je usedel zraven njega, v roke vzel štoparico in rekel, da lahko začne. Kandidat je začel delati. Pri tem pa ga je direktor še spraševal. Seveda mu je prej obrazložil celoten potek ter zakaj vse to. Skoraj vsi kandidati so se dobro odnesli in naredili izdelek po navodilu.  Ampak pri kandidatu, ki je napisal poštene besede o sebi pa se je malo zalomilo.

 

Jeclanje na razgovoru ter prvo vprašanja

Ko je temu kandidatu direktor postavil prvo vprašanje “kako se imate?” je kandidat zmrznil. Ni vedel ne kaj in kako. Lovil se je. In, ko je začel govoriti je začel jecljati. Ker je direktor videl, da njegov test tukaj ni v redu, ga je umiril, vstran od računalnika in začel drugačen pogovor. Kandidat je takoj začel lepo govoriti in kar hitro je obrazložil, od kod in zakaj to jecljanje. Kandidat je potem izdelek naredil v nulo. Vendar na koncu dela ni sprejel, ker je bilo premalo plačano. Ter tudi to, da je Adobe bil na WIN 10.
Toliko na kratko

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh

Sandi
Pišite mi kaj : pomoc.zaposlitev@gmail.com

Tema : Jeclanje na razgovoru


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Jeclanje na razgovoru 1
Jeclanje na razgovoru
Jeclanje na razgovoru
Jeclanje na razgovoru
Jeclanje na razgovoru 2
Jeclanje na razgovoru
Jeclanje na razgovoru 3
Jeclanje na razgovoru

 

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri