Kaj me motivira pri delu

Kaj me motivira pri delu

Kaj me motivira pri delu?

Kaj me motivira pri delu
Kaj me motivira pri delu

Kaj me motivira pri delu se vpraša malokdo. Vsaj jaz nobenega ne poznam. Ker vsak je neko delo dobil in ali mu je tam OK ali pa ne. To, da pa bi se vprašal “Kaj me motivira pri delu? to pa mi še nobene ni pvoedal.

Kaj me motivira pri delu

Kaj me motivira pri delu
Kaj me motivira pri delu

Kaj je tisto? Ali je to samo denar ali kaj drugega. Ob spoznanju in pogovoru z osebami, kjer jim je denar samo prva ena in edina motivacija se je spoznalo tudi, da so zelo neproduktivni. In tega se podjetje tudi zaveda. In teh si podjetje sploh noče imeti ob sebi. Jih noče imeti zaposlene. Ker dejstvo je samo eno. Čeprav daš v tem mesecu delavcu večjo plačo, bo čez 10 dni spet na enakem. In bo jamral naprej. In to je dokazano.

 

Clothes second hand
Clothes second hand
Clothes second hand
Best Clothes second hand online shop in World.
More of Clothes second hand

 

A je to pomembno?

Je. In to zelo. S tem se sama oseba lahko bolj osreči in s tem neznatno pripomore k temu, da osebnostno dozoreva. Hkrati pa mu je tudi lažje na delovnem mestu in še bolj je lahko zadovoljne s tem, kaj ima in kaj dela. Čeprav se večina lahko zavije v tisto tančico jamranja, so tukaj le izjeme. nekateri si tega ne pustijo in tudi nočejo, da bi tako delovali. Nočejo in ne dovolijo si, da bi imeli okoli sebe tiste, ki jamrajo in zato nič ne naredijo.

 

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi. Lažje vam bo. samo ne mi pisati, naj vam nekaj pošljem, ko pa pri tem ne dobim vašega nobenega podatka. Ne. Tega ne rabim, vi pa tudi ne motite, če nočete sodelovati. Če se želi, da se nekam pride je potrebna komunikacija -> jaz in vi. Žal drugače ne gre. Moramo se slišati in pogovoriti ter zadati tiste smernice, ki vem, da pomagajo. Hkrati pa so še vedno tista vprašanja, ki pa so zelo potrebna, da se gradivo lahko dobro snuje. Če želite, da boste dobili kakšna odprta vrata do razgovora z mojo pomočjo, pišite mi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Kaj me motivira pri delu

Kaj me motivira pri delu
Kaj me motivira pri delu
Kaj me motivira pri delu
Kaj me motivira pri delu

 

5/5 - (12 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri