Kaj morate vedeti, da boste prišli do razgovora

Kaj morate vedeti, da boste prišli do razgovora

Kaj morate vedeti, da boste prišli do razgovora?

Kaj morate vedeti, da boste prišli do razgovora in se imeli možnost v živo predstaviti samemu delodajalcu? Da vas bodoči delodajalec do dobra spozna. Da si vas bo želel imeti ob sebi. Vam dati delo in resno mesečno plačilo.

 

Kaj morate vedeti, da boste prišli do razgovora?

Predvsem in samo to -> do razgovora se pride težko. Res težko. In pri tem ne pomagajo nobeni triki in koraki. Nope. Tudi ne univerzalno gradivo v katerem se do dobra razpišete glede sebe, vaših hobijev, kaj radi berete, kam radi hodite, koliko otrok imate, … Ne. Tudi to ne pomaga. Niti ne pomaga, če prosite za delo, ker nimate denarja za preživetje. Ne. Ne. Tudi to ne pomaga. Niti ne pomaga, če napišete, da so otroci srečno poročeni. Ne. Tudi to ne pomaga.

 

Torej, zakaj v vašem gradivu pišete to, kar vam ne pomaga?

Zakaj pišem to. Predvsem zaradi tega, ker me vsi prosijo za nasvet, kako naj pridejo do razgovora. Univerzalnega odgovora ni. Predvsem pa lahko izpostavim to, kaj ni priporočljivo, da se piše. In, ko dobim od oseb prošnjo ali življenjepis v pogled … je v 86% pisano vse glede tega, kar ni fajn, da je. In kaj naj? Naj naj osebi rečem, ko pa mi napiše življenjski letopis od začetka do konca. Nekaj oseb mi je še napisalo, kdaj so končali verouk!! JOJJJ!!!!

 

Kako naprej?

Če imate občutek, da boste na spletu našli vse informacije imate prav. Če imate občutek, da boste vse te informacije predelali v nekaj dneh in se boste izkazali … tukaj pa več nisem prepričan, da imam prav. Raje napišem – težko bo. Mogoče celo – zelo težko bo. Pri nekaterih upam napisati – misija nemogoče. Ampak matematika je na vaši strani. Namreč imate 50% možnosti, da pridete do razgovora.Sedaj, če ste poslali veliko gradiva okoli in 0 razgovorov – potem veste, kje ste. Ste na začetku pri čemer je gradivo potrebno popraviti. Spremeniti.

 

Da vam bo lažje …

Za začetek mi pišite in prilepite vaše gradivo ter si dovolite, da vam ga pokomentiram. Komentar bo realen. Kaj bo dodal in kaj bi zbrisal. Prihranil vam bom vsaj nekaj časa. Kakor koli odločitev in vsa možnost glede pomoči je na vaši strani. Torej, kaj boste naredili?

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Kaj morate vedeti, da boste prišli do razgovora

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.