Kaj najraje berete

kaj najraje berete

Kaj najraje berete? Zelo pogosto vprašanje na razgovoru. Pripravite se, ker …

Kaj najraje berete?

To je vedno bolj pogosto vprašanje na samem razgovoru. Spet je odvisno od samega delovnega mesta vendar mi pišejo tudi čistilke, ki so ravno dobile delo, da so to vprašanje dobile na samem razgovoru.

 

Samo res, kaj najraje berete?

Mogoče to zanima tudi mene 🙂 Kaj radi berete? Katero gradivo radi prebirate? Tukaj ne mislim časopisa, tračev ali dnevnih novic na internetu. Tukaj mislim predvsem knjigo. Ali pa strokovni članek na določeno temo vaše izobrazbe ali področja v katerem delujete.

 

Kaj najraje berete ≠ Facebook

Nikar in res nikar ne omenjajte, da radi surfate po Facebooku. lahko priznate, da ste naročeni na strokovne članke, katere dobivate na mail vendar nikar ne omenjati Facebooka. Ker tam je zelo malo tega.

 

Pravilen odgovor na kaj najraje berete?

Težko napisati. Če vam branje pomaga pri samozavesti, da se veliko več naučite in da vam vso to znanje pomaga pri delu – potem vse to omenite.

Če pa radi berete trače, kako je nekdo noseč in se ne zna odločiti, katere hlače bo ta oseba nosila pa – nikar. Nikar tega ne omenjajte na samem razgovoru. Ker leteli boste iz pisarne.

 

 

Če imate probleme s tem mi pišite.

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

kaj najraje berete
kaj najraje berete
Rate this post

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri