Kaj obleči za na razgovor

Kaj obleči za na razgovor

 Kaj obleči za na razgovor

 Kaj obleči za na razgovor je dobro vprašanje. Če želite delo se morate vsaj malo pripraviti. To ne pomeni, če ste ženska, da morate priti v minici in razgaljenim oprsjem. Ne.

 

 Kaj obleči za na razgovor

Kaj obleči za na razgovor

Kaj obleči za na razgovor

Za vsako delovno mesto bodite temu oblečeni. Če gre za delo v proizvodnji ali kaj podobnega, kjer se dela, stoji ali celo dela za strojem bodite oblečeni normalno. Kakor ste vedno, ko greste v trgovino ali pa v kino. Če pa gre za delo z denarjem ali strankami pa ste lahko malo lepše oblečeni. Bolj poslovno mislim. In tukaj nikakor ne pretiravajte s parfumom in nakitom. Ne. Ni potrebe. Važni ste vi, kot celota in vaše ogrlice in 15 prstanov na po vseh prstih. Tako pa tudi ne rabite pretiravati. Važno je samo eno – da se v tem, kar ste oblečeni sami počutite super. Tako, kot treba. Brez strahu ali ste lepo ali pravilno oblečeni. Ste. In ne rabite skrbeti.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kaj obleči za na razgovor

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 

Prodajalka

Kaj obleči za na razgovor

Kaj obleči za na razgovor

Poglejte, kako so oblečene prodajalke tam, kjer greste na razgovor. Videli boste na lastne oči in tako se lahko tudi vi oblečete. Lepo in primerno.

 

Kaj obleči za na razgovor ter delavka na banki

Uuuu ta bo zelo dobra. Sedaj pa res nekaj, kaj vem, poznam in sem slišal od prave osebe, ki je delala v banki. Torej. Oseba že 10 let dela za šalterjem v banki. Po njenem mnenju je stagnirala. Nič novega. vedno eno in isto. Vedno eno in isto jamranje. In potem ji je nekega dne prekipelo in je začela iskati drugo delo. Ampak stranke – podjetniki so kar sami k njej prihajali. Zato je vsakega vprašala, če ima kakšno delovno mesto za njo. In eden ji je dal vizitko ter rekel, da naj pride na razgovor. In je šla. Super, kajne. Seveda najboljše šele prihaja? Ko ji je povedal, kakšno je delo, ga je takoj sprejela. Delo je v delavnici raven ostalih fantov, kjer pomaga pri razstavljanju določenih artiklov. Samo delo ni težko, a je potrebna pridna roka in zaradi mašin in ostalih strojev je tam zelo vroče.

 

Seveda na koncu služne sledi tuširanje

Ker je bila prva ženska v ekipi, so si jo fantje lepo privoščili. Absolutno in brez vseh ovir – skupinsko tuširanje. Le to novi delavki sploh ni bil problem, ker je tega navajena že od prej. In fantje je tukaj niso niti malo prehiteli ali bilo kaj. Še več. Naga jih je čakala pod tušem, a jih ni bilo. Niso si upali pa čeprav so prej bili zelo zelo zelo glasni.

 

Če ne pridete do razgovora imate problem. Velik problem.

Ste se kdaj vprašali, zakaj ne pridete do razgovora? Kje tiči ves vzrok in nelagodje, ki se vam dogaja, ko se že končno veselite, da je neko delovno mesto primerno za vas. Ter ste z mislimi že tam, a na koncu nič od tega. To je slabo. Res slabo. Tukaj lahko napišem samo to, da se je nekje zataknilo. Edino, kar mi pride na pamet, seveda so tudi veze in poznanstva, ampak pustimo to … je to, da je vaša prošnja za delo preslaba. Da vas direktor ne razume, kaj ste mu poslali. Sicer ve, da je to prošnja za delo, a vas ne razume, če mu lahko že takoj pomagate. In tukaj se skriva veliko krat vsa napaka.

 

Mogoče vam pa pri prošnji za delo lahko pomagam jaz?

Pišite mi, pa bomo videli.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Kaj obleči za na razgovor

– – – – – – – – – –

– – – – – – – – – –

 

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.