Kaj odgovoriti na razgovoru : zakaj si želite to delo

Kaj odgovoriti na razgovoru : zakaj si želite to delo

Kaj odgovoriti na razgovoru :
zakaj si želite to delo

Torej …  kaj odgovoriti na razgovoru : zakaj si želite to delo?
Pri menjavi dela se boste s tem vprašanjem veliko krat srečali. Tukaj lahko poveste iskreno. Ali je to zaradi selitve ali so pa kakšni drugi vzroki. Lahko je tudi vzrok, da iščete boljšo plačo ali pa boljše delovne pogoje. Mogoče tudi manj naporno delo. Ali pa vsaj, da bodo cenili vaše delo.

 

 

Povejte iskreno

Da. Povejte iskreno. Ker podjetniki se med seboj poznajo. Konkurenca pa mogoče še bolj, še posebej, če so iz istih krajev. Poznam primer, ko so trije zaposleni dali odpoved v podjetju, potem pa je vsak posameznik odprl svoje podjetje. Po nekaj letih dela se je samo delo povečevalo, zato je prihajalo do novih zaposlitev posledično pa do rasti vsakega podjetja. Vendar so ti trije nekdanji prijatelji v eni firmi sedaj postajali močna konkurenca drug drugemu.

 

 

Pri mobingu

Če vas je doletel mobing in ste vse nekam poslali ter dali odpoved ne da bi celoto prijavili inšpektoratu potem bo vse to zanimalo tudi novega delodajalca. Če mu boste samo namignili, da ste delo pustili zaradi mobinga ga bo naenkrat začelo zanimati vse. In tukaj pazite. Ne govorite ničesar.

 

Kaj odgovoriti na razgovoru :
zakaj si želite to del

Torej, sedaj veste, da iskrenost je najboljše, kar vam lahko pomaga. Pri tem se ne lagati, ker laž ima res kratke noge. Če res izpolnjujete vse zadane pogoje v določenem oglasu, potem lahko v sami prošnji tudi dopišete, zakaj želite k njim oz. zakaj želite zamenjavo. To bo vsak razumel in tudi sprejel.

 

 

Toliko na kratko. Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Kaj odgovoriti na razgovoru : zakaj si želite to delo

Kaj odgovoriti na razgovoru : zakaj si želite to delo

Kaj odgovoriti na razgovoru : zakaj si želite to delo

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.