Kaj pa vi sploh znate delati

Kaj pa vi sploh znate delati

Kaj pa vi sploh znate delati?

Kaj pa vi sploh znate delati

Kaj pa vi sploh znate delati?” je zelo pogosto vprašanje na samem razgovoru. In pri tem nekateri ostanejo brez besed, a drugi so se prej pripravili in znajo nekaj povedati. Tukaj delodajalca predvsem zanima, kje mu lahko takoj na samem razpisanem delovnem mestu pomagate. Ne to, da se znate pridno učiti. To pustite malo na strani. Te besede lahko poveste na koncu. Predvsem se morate postaviti zase in povedati bistvo “Tukaj in tukaj vam lahko takoj pomagam. Vse ostalo pa se zraven naučim.”. Samo to pričakuje direktor.

 

 

Kaj pa vi sploh znate delati ter razgovor

Pripravite se na to vprašanje. Predvsem glede in samo na temo, kje lahko samemu direktorju pomagate. Tukaj vam bom zaupal nekaj primerov, ko bi osebe dobile delo in jih je sam direktor tudi videl na samem delovnem mestu, a so se osebe same potunkale in dela niso dobile.

 

#1 Delo v proizvodnji

Razpisano je bilo delo v proizvodnji, a direktor je iskal osebo, kjer bi doglednem roku ta oseba postala vodja. Začela se je papirnata vojna in direktor je potreboval tako osebo. Osebo, ki se spozna na papirje ter delo z ljudmi in strankami. Med kandidati na razgovoru je bila tudi računovodkinja, ki je jasno in lepo napisala zakaj želi zamenjavo. Zato jo je direktor tudi povabil na razgovor. Povedal ji je vse o delu, samo to ne, da ima z njo v mislih hitro napredovanje. a, ko ji je dal priložnost, da kaj sama pove, je veliko govorila o tem, kje vse bi pomagala v pisarni in kaj vse lahko tam naredi. Predlagala je tudi, da dela v pisarni, a je plačana za to delo v proizvodnji. Skratka … vse bi naredila, da bi do same pisarne tudi prišla. Na koncu ji je direktor povedal, da je prebral prošnjo in jasno piše, da noče več v pisarni. A sedaj pa samo to. Pa je dobil res čuden odgovor. Ta oseba dela ni dobila.

 

Dobro delo hišnika

Kaj pa vi sploh znate delati
Kaj pa vi sploh znate delati?

#2 Delo hišnika

Zelo poredko se zgodi, da oseba, ima elektro in ostala znanja zaj*** sam razgovor. Šlo je za primer hišnika na osnovni šoli. Delo hišnika je raznoliko. Vendar je ta oseba imela vso potrebno znanje. A na razgovoru pa se je celota izkazala malo drugače. Res je, da je oseba imela znanje, je venomer govorila o tem, kako bo pomagala informatorju in kaj vse zna tudi tukaj narediti. čeprav je ravnatelj lepo povedal, da informator ne rabi pomoči, je oseba še potem nekaj krat vseeno povedala, da njemu bo tudi pomagala. Oseba dela ni dobila.

 

#3 Varilec

Možnosti zaposlitve dobrega varilca so zelo redke. Ker dobri varilci so dobro plačani in tudi ne gredo tako zlahka od podjetja. Ampak občasno pa se le najde oseba, ki ima svojega podjetja dovolj. Mogoče samo zaradi slabe komunikacije. Tako je dober varilec že skoraj dobil pogodbo ter njemu prilagojeno plačo, a dlje ni šlo. Enostavno ne. Mogoče zaradi tega, ker je veliko krat povedal, da se mu ne da učiti in hoditi okoli. Njemu naj dajo samo delo in ga pustijo pri miru. Sedaj v današnjih časih je izobraževanje pomembno. Na voljo so nove tehnologije in novi pripomočki. če imaš novega delavca že v štartu, ki ga to ne zanima … je na koncu problem. Delavec dela, kljub temu, da bi imel dogovorjeno plačo ni dobil.

 

Kaj vam želim povedati?

Če preberete oglas in pridete do razgovora oseba pred vami pričakuje, da boste delali to, za kar ste se prijavil in vašo dodatno znanje je samo pika na i celotne zgodbe. Če pa boste že na razgovoru govorili drugače pa ne boste prišli nikamor.

Pišite mi. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Kaj pa vi sploh znate delati

 

Kaj pa vi sploh znate delati
Kaj pa vi sploh znate delati

 

Lahko pa vam pomagam tukaj :

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri