kaj-pa-vi-veste

Kaj pa vi veste?

Kaj pa vi veste?

Potem pa mi prosim povejte,
kaj pa vi veste?

Danes smo 20.03.2017. Malo sem jezen a še bolj razočaran. To je osebni blog in komentar na osebje, ki jih plačuje naša država. Zakaj sploh gre.

 

V mislih imam novo poslovno idejo

Tako, kot sedaj moje ideje vedno dozorijo in se počasi ali pa hitro razvijejo vsaka v svojo smer. Tako je tudi sedaj. Ideja je samo moja. Predelal sem vso zakonodajo. Prebral vse članke na netu in tudi pogovoril z odvetniki. Zadeva štima. A imam eno kratko vprašanje na katerega mi lahko odgovori ena izmed služb, ki so plačane s strani države.

 

Pokličem in me vežejo … vežejo in vežejo

Na koncu se le nekdo opogumi in me prosi, če si lahko vzame mojo številko in prosi, da me bo poklicala oseba, ki s tem dela. Ta bo najbolj vedela, kako in kaj. Seveda z veseljem privolim in dovolim. To je bilo zjutraj ob 09.11 ure. Poklicali so me malo kasneje. Ampak to nima veze, kdaj so me poklicali. Samo, da so me sploh poklicali. Torej …

 

Predstavi se mi oseba …

Kot sem že omenil me je poklicala oseba in se mi lepo predstavila. Seveda jaz ves srečen povem, kakšno informacijo iščem in zakaj se obračam na njih. Po 4 minutnem pogovoru mi je oseba več krat povedala, da ona tega ne ve. Bil sem zgrožen, ker mi je kradla samo čas. Pa sem jo prekinil in vprašal …

 

“Kaj pa vi veste?”

Kako prosim?” sem slišal na drugi strani. “Ja. Več krat ste povedali, da vi tega ne veste. Sedaj pa jaz vas sprašujem, kaj pa vi veste?” In oseba je utihnila. In pustil sem jo v tišini. Po 6 sekundah slišim po telefonu “Halo se slišimo?“, “Da, slišimo se” sem odvrnil. “Samo čakam, da mi poveste, kaj vi veste?” In postala je spet tišina. In potem je prekinilo. Zveza se je sama sesula.

 

Čez 10 minut ….

Ponoven klic. Predstavi se mi prijazen moški, ki mi že v začetku pove, da bo pa on znal odgovoriti na moja vprašanja. In je res. Hvaležen sem mu za klic. Povedal mi je točno tako, kot sem sam našel v enem izmed sodnih spisov.

 

Zakaj vam o tem pišem?

Če boste na razgovoru naleteli na neumna vprašanja je tudi na vas, da tudi vi njih vprašate kakšno neumno vprašanje.

 

To je toliko na kratko
Sandi

 


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

kaj-pa-vi-veste

kaj pa vi veste

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.