Kaj prinesti na razgovor za službo

Kaj prinesti na razgovor za službo

Kaj prinesti na razgovor za službo

Kaj prinesti na razgovor za službo

Kaj prinesti na razgovor za službo
Kaj prinesti na razgovor za službo

Kaj prinesti na razgovor za službo je zelo dobro vprašanje, saj je odlično in pametno, da pa nekaj le imate zraven. Seveda se boste pripravili, hkrati pa boste naredili še nekaj več. Tukaj vam bom podal nekaj osnovnih načel, hkrati pa tudi odgovore ter realne primere. Mogoče se vam bo zdelo čudno in hecno, a to sploh ni smešno, saj moramo vedeti nekaj. Ko pridemo na razgovor in spoznavamo osebe sploh ni nujno, da so te osebe našo gradivo sploh prebrale. In tega se moramo zavedati. In modro je, da smo na to pripravljeni tudi mi. Dokazi štejejo.

 

Kaj prinesti na razgovor za službo, da bomo naredili vtis

Kaj prinesti na razgovor za službo
Kaj prinesti na razgovor za službo

1 – Vaš življenjepis

Imejte ga zraven. Absolutno to svetujem. Ker, če naknadno pride noter oseba mu lahko določene besede preberemo, kar iz življenjepisa. To še bolj podkrepi dejanja, ki smo jih napisali.

 

2 – Vaš primer dela

Četudi vaš življenjepis vsebuje vse, je modro, da imate tudi primere dela zraven. Primer ali študije vašega dela lahko imate napisano v daljši verziji, hkrati pa tudi slike. Le to lahko potem puste tudi njim. S tem jih boste še bolj navdušili.

 

3 – Reference

Izjemno pomemben dejavnik, katerega svetujem tudi vam, da si pridobite reference. Reference odpirajo vrata.

 

4 – Seznam vprašanj

To morate imeti. Kaj vas zanima :

  • plača
  • dopust
  • ali ima podjetje priskrbljeno malico

 

5 – Beležko in pisalo

To je tudi zelo pomemben dejavnik. Osebe na drugi strani raje vidijo, da si pišete, kot to, da si pomnite.

 

6 – Osebni dokument

To je zelo pogosto. To je tista prva točka, pri kateri se mora vsak kadrovik ustaviti in to prvo pogledati ali je prava oseba ali ne.

 

 

Vadite

Vtis je nekaj. Drugo pa je tudi to, da sam razgovor vadite. So vprašanja, ki jih so vsepovsod na pladnju. Tukaj morate vedeti tudi to, da ni dobro, da lažete. Da zadeve ne napihujete. Ker prej kot slej vas bodo dobili in celota gre v maloro. In za vas to sploh ni dobro. Tukaj vam bom napisal primer, ko je oseba lagala. Podjetje jo je res vzelo za en mesec vendar ji zaradi laži več niso podaljšali. Potem je oseba to naredila še nekaj krat in sedaj ne dobi več dela. Ker vsak, ko vidi, da je oseba delala po 1 mesec na različnih podjetij – ga ne zanima več. In to je dejstvo.

 

Sedaj veste in brez izgovorov dalje

So osnove, ki jih je potrebno spoštovati. Mogoče so hecne, ampak nekomu pa to veliko povedo in tudi veliko pomenijo.

 

 

Vi te napake več ne boste delali, kajne?

Ne vi tega več ne boste delali. Ker sedaj veste, kje so napake in katere to so. Vendar je težko dalje, kajne? Zato predlagam, da mi pišete. Tukaj vas se rabi biti strah. Pišite mi in pošljite vse, kar imate in kar pošiljate dalje. Od mene boste dobili brezplačni komentar na gradivo. Lahko, da bo komentar boleč, lahko da ne. In potem ste na vrsti spet vi. Ker dobili boste komentar od osebe, ki se na to dejavnost spozna. Dela v tem. Dela s strankami in dela z osebami na tej problematiki.

 

Da. jaz vam lahko in znam pomagati.

Pišite mi. Tako bo najlažje tudi za vas. Saj si želite neko bližnjico ali ne?

Pišite mi tukaj : pomoc.zaposlitev@gmail.com

 

In kje vam lahko pomagam jaz?

Da. Tukaj in na tem področju vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Kaj prinesti na razgovor za službo

Kaj prinesti na razgovor za službo
Kaj prinesti na razgovor za službo

… pridem tudi do razgovora …

Zdravo. Ko sem bila na razgovoru sem vedno bolj spoznavala, da tukaj ne želim delati. Ko mi začne direktor jamrati je to najhujše, kar lahko oseba doživi na razgovoru. Zato grem pokončno dalje in vsaki dan pošljem kakšen nov življenjepis na novo podjetje. In veste kaj? Pridem tudi do razgovora. vendar iščem samo dopoldansko delo, kar pa mi še do sedaj ni uspelo. Vendar vztrajam. G. Sandi ful in resnično hvala iz srca. Aleksandra, Prevalje

 

… sem prišla do razgovora …

G. Sandi hvala za pomoč. Super ste in zelo sem vesela, da ste mi pomagali, saj sem prišla do razgovora. Tudi vam vse dobro, Olga, Šenčur

 

… se tudi izkazala pri razgovoru …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Hvala za vse. Z vašo pomočjo sem prišla do razgovora ter se tudi izkazala pri razgovoru. Dobila sem poskusno delo za obdobje 3 mesece. Zelo sem vesela, da sem vas spoznala. Karmen, Dutovlje.

 

… mi je na koncu le uspelo …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi zelo dobro pomagal pri prošnji za delo. Moja želja je bila samo ta, da sem prišel v drugo podjetje, kjer imajo samo dopoldansko delo. Po več mesecih iskanja in 20 poslanih prošenj za delo mi je na koncu le uspelo. Pri tem moram poudariti tudi to, da sem prišel do 11 razgovor od 20. Kar za moje pojme le ni tako slabo. Tudi so mi ponujali delo, a je bilo dvoizmensko, kar pa mene sploh ni zanimalo. G. Sandi, hvala za pomoč!

 

… da kljub minimalni plači …

Spoštovani g. Sandi. Poslala sem 9 prošenj za delo v proizvodnji ter 2 prošnji za delo čistilke. Tam za čistilko so me takoj poklicali, za delo v proizvodnji pa me je poklicalo samo eno podjetje. Šla sem na vse razgovore. Spoznala sem, da kljub minimalni plači … bi delala več, kot bi lahko, a vse tiste ure, pa bi koristila. A kdaj? To pa mi tudi sami niso znali povedati. Iščem še naprej in se ne pustim izkoriščati! G. Sandi res hvala za vso pomoč, Albina, Postojna

Kaj prinesti na razgovor za službo
Kaj prinesti na razgovor za službo

Kaj pa tukaj :

5/5 - (6 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri