Kako do dela preko vez

Kako do dela preko vez

Kako do dela preko vez

Kako do dela preko vez je dobro vprašanje za tiste, ki imajo poznanstva in le ti veze. Torej, če imate veze jih izkoristite.

 

Kako do dela preko vez

Kako do dela preko vez
Kako do dela preko vez

Enostavno. Vse kar zares potrebujete je samo ena dobra vez. Res en dober prijatelj, ki se bo potegoval za vas in tudi to, da boste dobili določeno delo. Tukaj se morata oba potruditi. Prijatelj pri tem, da vas lepo zagovarja, vi pa, da se izkažete na samem razgovoru. A kaj se zgodi, če oseba na koncu zamoči? Kriva sta oba in črna pika je na obeh. Kar pa ni dobro.

 

Potrudite se

Če se bo nekdo potrudil za vas ter boste do razgovora prišli na lažji način se na koncu potrudite in izkažite z vsem znanjem, ki ga imate. še več. Od sebe dajte vso znanje in vse pridne roke in vse, kar premorete. Izkažite se.

 

To je najlepše

To je najlepše in najenostavnejše, da se pride do razgovora brez nekega napora. Super, kajne? To pomeni, da še prošnje ali življenjepisa niste rabili poslati. Ena ovira manj.

 

Kje ste ostali vi?

Pišite mi. Mogoče vam lahko pomagam. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. To se nanaša samo na tisti del vašega življenja, ko ne pridete do razgovora. Ne glede koliko prošenj za delo ste poslali, a če ni rezultata je nekaj narobe z vašim gradivom.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

Tema : Kako do dela preko vez

Kako do dela preko vez
Kako do dela preko vez
Kako do dela preko vez
Kako do dela preko vez

 

 

 

 

5/5 - (8 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri