kako do denarja

Kako do denarja

Kako do denarja. Priznam, da težko!

 

Torej, kako do denarja?

Težko. Do denarja je vedno težko priti. Če mi ne verjamete, vprašajte druge. Če ste na tej strani potem ste iskali v googlu “kako priti do denarja”. In ponavadi tisti, ki ga imajo tega ne iščejo.

 

Veliko je spletnih strani, ki ponujajo, kako priti do denarja

Tega je res veliko. Vendar meni pišejo ljudje, ki so se prijavili na te Slovenske spletne strani in so morali plačati polog, da so sploh lahko začeli sodelovati oz. služiti denar. To se meni zdi smešno. Da bi jat nekomu plačal, da bi lahko delal za njega. A on pa mi obljublja 50€ na uro ali več. Pri tem pa mu moram za začetek plačati 100 ali več eurov, da sploh lahko začnem.

 

Kako priti do denarja

Ena in edina možnost je ta, da tudi sami ponujate to storitev naprej. Spoznal sem par, ki mi je zaupal, kaj sta naredila. Imata spletno stran. Tako, kot vsi ostali. Vse, kar naredita je to, da svoje usluge ponujata naprej. Po domače. Oseba se prijavi in plača npr. 100€. V ozadju pri tem paru je tako, da ona prijavita to delo pri drugem vendar plačata samo 60€. Že tukaj imata dobiček 40€. Če oseba preko njiju kaj naredi, dobi provizijo, ki sta si jo sama določila. Spet po domače. Oseba je za njiju naredila posel in tej osebi sta plačala 30€. Vendar sta posel ona prodala naprej in sama pokasirala 70€. Spet sta na 40 € dobička. In ta matematika gre lepo skozi.

 

Če pa oseba ne naredi nič?

Potem ima ta oseba 100€ minusa ali škode. Vendar ta par pa ima v vsakem primeru 100€ plusa in se sploh ne sekirata glede ničesar.

 

Kako do denarja v enem dnevu?

Jaz osebno tega ne vem. Se mi ne sanja. Pa tudi drugi, ko mi pišejo tudi niso kaj preveč veseli glede celotnega sistema. Žal se mi res ne sanja in nimam nobenega priporočila, kaj se v resnici splača.

 

Toliko na kratko in res hvala, da ste me obiskali
Sandi
Pišite mi kaj.

 


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Brezplačni pregled prošnje za delo

 

 

kako do denarja

kako do denarja

kako do denarja

kako do denarja

kako do denarja

kako do denarja

kako do denarja

kako do denarja

Kako do denarja

Kako do denarja

Povzetek :
Datum :
Osnutek vsebine :
Kako do denarja? Torej, kako do denarja? To zanima tudi mene, ker vse preveč ...
Ocena :
51star1star1star1star1star
Posted in Tips – smart tips.