Kako do prave službe

Kako do prave službe

Kako do prave službe

Kako do prave službe je veliko krat vprašanje velike večine, ki so s tem, kar delajo popolnoma nezadovoljni. A še huje. Na delovnem mestu trpijo.

 

Kako do prave službe

Kako do prave službe
Kako do prave službe

To je dobro vprašanje s težkim odgovorom. Predvsem moramo izhajati iz tega, kar radi delamo in v tem tudi uživamo. Poznam malo oseb, ki v svojem delu uživa in lahko reče “Da Sandi, to je moja prava služba!”. Jah malo takih poznam. Ampak obstajajo, a jih je malo. Vsi ostali pa se nekako borijo iz dneva v dan. In ni jim lahko. Zato pride do alkohola, tesnobe, prepira v družini in še marsikaj drugega o čemer sam ne bi pisal.

 

In četudi se slabo počutijo nočejo zamenjati službe

a poznate koga, ki na veliko govori čez podjetje pri katerem je zaposlen? Jaz veliko. A med njimi ni niti enega heroja, ki bi sam hotel zamenjati delovno mesto. Tudi med temi ni heroja, ki bi sam iskal novo delovno mesto v drugem podjetju. Ne. Takega ne poznam. So pa ti tako zelo našopirjeni proti podjetjem, da govorijo o njem zelo slabo. četudi oseba slabo govori o svojem podjetju zakaj le tega ne zamenja? Vsaj jaz bi. Če v podjetju nisem zadovoljen potem grem vstran. Vsaj jaz sem taki. Iščem vedno nekaj boljšega. In to tudi najdem.

 

Težko je

Lažje je govoriti drug čez drugega, kot pa, da bi sama oseba naredila nek korak v boljšo življenja. A ne. Raje oseba kritizira, kot pa, da bi se sama motivirala in naredila prvi korak. In tukaj nastaja velika težava. Oseba trpi, kljub temu, da bi si lahko našla neko rešitev. A je ne. Tega sam niti ne razumem, ampak pač tako to je.

 

Kakšni so koraki?

Predvsem je prvi korak, da se oseba sama odloči, da je potrebno narediti prvi korak. Vsaj nekaj. Vsaj toliko, da oseba začne iskati drugo delovno mesto. Vsaj to je nek korak. Potem pa oseba mora imeti prošnjo za delo, ker jo bo kar hitro potrebovala. Ker, če je dober oglas na katerega se oseba želi prijaviti mora imeti dobro prošnjo za delo. Vsaj nekaj dobrega mora imeti, če želi priti do razgovora. A to je težko. Ni enostavno priti do razgovora. Ampak, če je sama prošnja dobra je lažje za vso situacijo. Se lažje pride do razgovora in s tem je velika možnost nove zaposlitve.

 

Kje ste ostali vi?

Pišite mi. Mogoče vam lahko pomagam. Tudi pri vaši prošnji za delo. Pošljite mi jo, da vam jo pokomentiram. Da boste prebrali, kje bi jaz kaj spremenil. Kaj je odveč in kaj je premalo. Tudi lažje bo za v naprej.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Kako do prave službe

 

Kako do prave službe
Kako do prave službe

 

… je zame fantastičen …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi pomagal, da sem prišla do razgovora. Čeprav se to ni zgodilo čez noč sem od 5 poslanih prošenj prišla do 1 razgovora in še to podjetje mi je ponudilo 3 mesečno poskusno delo. Ta rezultat je zame fantastičen! Hvala iz srca, Monika iz Ptuja

 

… pomagali pri osebnem življenjepisu …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Pred časom ste mi pomagali pri osebnem življenjepisu. In tukaj je povzetek. Za vsako podjetje sem posebej prilagodil življenjepis in teh je bilo 7. Od tega sem prišel do 4 razgovor. Samo eno podjetje mi je ponudilo 3 mesečno poskusno delo, druga dva podjetja pa razgovor za v drug krog. Hvala za vse! Aleks, Maribor

Kako do prave službe
Kako do prave službe

… da sami spoznajo, kako super je ta občutek  …

G. Sandi lep pozdravljeni. Meni ste pomagali in upam, da boste tudi drugim. Vsaj, da pridejo do razgovora in da sami spoznajo, kako super je ta občutek po tistem, ko te nekdo odpusti in sam ne veš, kako in kaj. Super ste in hvala za ves trud. Sabina, Kidričevo

 

… sva se slišala in šla skozi …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. hvala lepa, da sva se slišala in šla skozi. Le tako sem spoznala, kaj  je res narobe v mojem gradivu, hkrati pa imate prav, kot ste povedali, kako direktor gleda na prošnjo za delo. Hvala lepa za vso pomoč. Natalija

Kako do prave službe
Kako do prave službe

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

5/5 - (8 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri