Kako dober življenjepis pa imate

Kako dober življenjepis pa imate

Kako dober življenjepis pa imate

Kako dober življenjepis pa imate

Kako dober življenjepis pa imate

Kako dober življenjepis pa imate, da želite z njim prepričati samega delodajalca? Preseneča me dejstvo, da, ko mi pišejo osebe, da jim pokomentiram gradivo, skoraj vse napišejo, da so s svojim življenjepisom zelo zadovoljne in da je razlog, da ne pridejo do razgovora nekje drugje. V veliki večini je razlog predvsem in v samem življenjepisu. Veste eno je CV drugo pa samo nekaj, kar oseba na hitro napiše in dobi od starša ali prijatelja potrdilo, da je OK. Pa ni. Še zdaleč od tega.

 

Kako dober življenjepis pa imate

Katastrofalen. A je katastrofalen? Mogoče, da je. Mogoče pa ni. Mogoče mu manjka samo nekaj … mogoče samo mala sprememba. Se nikoli ne ve. Treba lepo vse pregledati in če vas prepoznam je ok, če pa dobim misel “kaj mi želi povedati?” potem pa … ja potem pa je sam življenjepis na slabi poti.

 

Sedaj so  drugačni časi

Potreben je tudi drugačen pristop. Bolj enostaven. Bolj oseben. Še bolj pa … da ne težite.  Ampak, da je življenjepis res oseben in pristen. Da se v njem najde oseba, ki nekaj zna in nekaj lahko pokaže. Pristop v katerem samemu podjetju poveste, kje mu lahko pomagate in ne, kaj vi iščete. To, kar vi iščete direktorja ne zanima. Res ga ne. Tudi mene ne. Njega zanima samo eno – kje bo z vami imel korist. In nič drugega.

 

Podjetja niso več socialna ustanova, ki bi …

Če oseba ve je cenjena, če pa ne … pa si podjetje najde osebo, ki nekaj ve in lahko nekaj naredi oz. še lahko dela. Ko pa več ne – potem pa pride naslednji. Temu sem sam priča tedensko in mi je prav žal, da gremo s tem časom naprej. Ampak bo boljše. Ker tudi ta delovna sila se enkrat ustavi. Tudi se. če že samo omenim, da je podjetje iz Ljubljane ravnalo slabo s programerji … so le ti šli vstran. Potem so si našli nove … niti do gležnja jim niso segli in projektov niso spravili skozi. Podjetje še deluje, vendar jim je padel renome za polovico. In tudi cena.

 

Kje ste ostali vi?

Da vam bo lažje in ker ste vso to celoto prebrali vam ponujam brezplačno pomoč. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste komentar. Enostavno. Pokomentiral vam bom in sami boste presodili ali se kaj splača spremeniti ali ne. Lahko, da boste, lahko pa, da ne. Vse je odvisno od vas. Boste pa nekaj dobili. Nekaj, kar vam bo dalo misliti nekaj časa.

 

Drugače pa držim pesti za vaš uspeh

Kaj pa naj drugega? Seveda vam želim, da uspete in pridete do tistega cilja, katerega si sami najbolj želite. Saj si ga tudi zaslužite, kajne? In prav je tako, da vztrajate ter se trudite. Torej, sedaj je na vas. Pišite mi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Kako dober življenjepis pa imate

 

Kako dober življenjepis pa imate

Kako dober življenjepis pa imate

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.