Kako napisat prošnjo za delo

Kako napisat prošnjo za delo

Kako napisat prošnjo za delo

Kako napisat prošnjo za delo
Kako napisat prošnjo za delo

Kako napisat prošnjo za delo ter vse pasti. če le tega ne izvedemo dovolj dobro. Kako napisat prošnjo za delo je osnovno in prvo vprašanje vsakogar, ki potrebuje nek dokument, če želi, da pride do razgovora.

 

Kako napisat prošnjo za delo

Težko. Ne – ne .Tukaj vas ne mislim strašiti. Ampak samo prošnjo za delo se napiše težko. Vam povem zakaj? Zato, ker večia, kar nekaj piše pri tem pa se ne fokusira na tisti segment, katerega bi delodajalec zelo rad prebral. To je resnica. Direktor ima željo da nekaj konkretnega prebere, kje mu boste rešili problem. Če podjetje išče delavca pomeni, da ima nekaj več dela in ima problem. To je, da mora imeti novega zaposlenega. In temu morate slediti tudi vi.

 

Primer št. 1

Recimo, da ste po poklicu administrator. Vidite lep oglas. Prej pa ste delali v proizvodnji za tekočim trakom. A boste to napisali? Mislim, kaj vse ste tam delali? Jaz ne bi. Raje se fokusirajte na delo administratorja in tega, kje jim, kot administrator lahko pomagate. Tisto, da ste pa delali v proizvodnji pa lahko napišete samo ime podjetja in delovno mesto : delavec v proizvodnji.

2008 –   Peko d.d.
2010      Delavec v proizvodnji

Evo. To zgoraj zadostuje in ne mešati proizvodnega dela od dela administracije. Proizvodnja je eno, administracija pa drugo. In tukaj pazite.

 

Primer št. 2

Spet ste administrator in imate vsega dovolj. Želite delati v proizvodnji. A jim boste pisali vse o delu v administraciji? Jaz jim ne bi. Raje pišite o tem, da imate razvite ročne spretnosti, da skrbite za varnost sebe in drugih, da ste pridni in poslušni, …. Delo administracije pa pustite tam, kjer mora ostati. V pisarni.

 

Pišite o tem, kje boste delodajalcu pomagali

Kje mu lahko pomagate že takoj. Kaj bo že takoj z vami pridobil in kakšno korist bo imel z vašo pomočjo. Tukaj se lahko razpišete. Več boste napisali, boljše bo za osebo, ki bo to brala.

 

Pa gremo postopoma

Če želimo priti do razgovora se moramo potruditi že v sami prošnji za delo ali samem življenjepisu. Morate se znati pokazati in napisati tisto, kar direktor zelo rad prebere in si vas bo že takoj želel spoznati ter imeti v ekipi. Nato morate biti pripravljeni. Morate se znati za vsak oglas ali podjetje posebej. Drugače ne gre.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne. Ampak vedeli pa boste, kaj spremeniti oz. kaj moti mene.

 

 

Kje drugje vam lahko pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Kako napisat prošnjo za delo

Kako napisat prošnjo za delo
Kako napisat prošnjo za delo

… je zame fantastičen …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi pomagal, da sem prišla do razgovora. Čeprav se to ni zgodilo čez noč sem od 5 poslanih prošenj prišla do 1 razgovora in še to podjetje mi je ponudilo 3 mesečno poskusno delo. Ta rezultat je zame fantastičen! Hvala iz srca, Monika iz Ptuja

… pomagali pri osebnem življenjepisu …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Pred časom ste mi pomagali pri osebnem življenjepisu. In tukaj je povzetek. Za vsako podjetje sem posebej prilagodil življenjepis in teh je bilo 7. Od tega sem prišel do 4 razgovor. Samo eno podjetje mi je ponudilo 3 mesečno poskusno delo, druga dva podjetja pa razgovor za v drug krog. Hvala za vse! Aleks, Maribor

… da sami spoznajo, kako super je ta občutek  …

G. Sandi lep pozdravljeni. Meni ste pomagali in upam, da boste tudi drugim. Vsaj, da pridejo do razgovora in da sami spoznajo, kako super je ta občutek po tistem, ko te nekdo odpusti in sam ne veš, kako in kaj. Super ste in hvala za ves trud. Sabina, Kidričevo

… sva se slišala in šla skozi …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. hvala lepa, da sva se slišala in šla skozi. Le tako sem spoznala, kaj  je res narobe v mojem gradivu, hkrati pa imate prav, kot ste povedali, kako direktor gleda na prošnjo za delo. Hvala lepa za vso pomoč. Natalija

Kako napisat prošnjo za delo
Kako napisat prošnjo za delo

 

Mogoče vas zanima tudi :

5/5 - (9 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri