Kako napisat prošnjo za delo

Kako napisat prošnjo za delo

Kako napisat prošnjo za delo

Kako napisat prošnjo za delo

Kako napisat prošnjo za delo

Kako napisat prošnjo za delo ter vse pasti. če le tega ne izvedemo dovolj dobro. Kako napisat prošnjo za delo je osnovno in prvo vprašanje vsakogar, ki potrebuje nek dokument, če želi, da pride do razgovora.

 

Kako napisat prošnjo za delo

Težko. Ne – ne .Tukaj vas ne mislim strašiti. Ampak samo prošnjo za delo se napiše težko. Vam povem zakaj? Zato, ker večia, kar nekaj piše pri tem pa se ne fokusira na tisti segment, katerega bi delodajalec zelo rad prebral. To je resnica. Direktor ima željo da nekaj konkretnega prebere, kje mu boste rešili problem. Če podjetje išče delavca pomeni, da ima nekaj več dela in ima problem. To je, da mora imeti novega zaposlenega. In temu morate slediti tudi vi.

 

Primer št. 1

Recimo, da ste po poklicu administrator. Vidite lep oglas. Prej pa ste delali v proizvodnji za tekočim trakom. A boste to napisali? Mislim, kaj vse ste tam delali? Jaz ne bi. Raje se fokusirajte na delo administratorja in tega, kje jim, kot administrator lahko pomagate. Tisto, da ste pa delali v proizvodnji pa lahko napišete samo ime podjetja in delovno mesto : delavec v proizvodnji.

2008 –   Peko d.d.
2010      Delavec v proizvodnji

Evo. To zgoraj zadostuje in ne mešati proizvodnega dela od dela administracije. Proizvodnja je eno, administracija pa drugo. In tukaj pazite.

 

Primer št. 2

Spet ste administrator in imate vsega dovolj. Želite delati v proizvodnji. A jim boste pisali vse o delu v administraciji? Jaz jim ne bi. Raje pišite o tem, da imate razvite ročne spretnosti, da skrbite za varnost sebe in drugih, da ste pridni in poslušni, …. Delo administracije pa pustite tam, kjer mora ostati. V pisarni.

 

Pišite o tem, kje boste delodajalcu pomagali

Kje mu lahko pomagate že takoj. Kaj bo že takoj z vami pridobil in kakšno korist bo imel z vašo pomočjo. Tukaj se lahko razpišete. Več boste napisali, boljše bo za osebo, ki bo to brala.

 

Pa gremo postopoma

Če želimo priti do razgovora se moramo potruditi že v sami prošnji za delo ali samem življenjepisu. Morate se znati pokazati in napisati tisto, kar direktor zelo rad prebere in si vas bo že takoj želel spoznati ter imeti v ekipi. Nato morate biti pripravljeni. Morate se znati za vsak oglas ali podjetje posebej. Drugače ne gre.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne. Ampak vedeli pa boste, kaj spremeniti oz. kaj moti mene.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Kako napisat prošnjo za delo

 

– – – – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.