Kako napisati dobro prošnjo za delo

Kako napisati dobro prošnjo za delo?

Kako napisati dobro prošnjo za delo?

Kako napisati dobro prošnjo za delo

Kako napisati dobro prošnjo za delo?

Kako napisati dobro prošnjo za delo je dilema vsakega iskalca zaposlitve. Pri tem pa se ne zaveda, da se celotni trg hitro spreminja in tudi sama težnja iskanja najboljšega kandidata je vedno bolj ostra in dolgotrajna. Namreč podjetje si želi imeti ob sebi res najboljšega delavca zato plačo, ki jo pač nudi. Tudi delovni pogoji so del vsega tega. Če pride nekaj prošnje za delo si bodo iz vsega tega poiskali res najboljšega. In selekcija kadra je bistvo vsega. A, da oseba pride sploh do tja pa mora navdušiti samega direktorja v prošnji za delo.

 

Pri tem pazite …

Razlog za pazljivost je na mestu. Niste edini, ki bi želel delati na določenem delovnem mestu. Zato tudi tukaj prihaja do same konkurence – vaše konkurence. Lahko je to tudi sošolec iz osnovne šole, ki je ves čas plonkal in prepisoval. Ali pa komaj izdelal razred, a sedaj pa je pred vami in ga sam direktor želi zaposliti! ta izkušnja je boleča. Čeprav ste se sva leta trudili še bolj kot ostali lahko spoznavate, da ta trud na koncu le ni tako poplačan, kot so vam obljubili. Zato, če nekaj pošljete, naj bo to gradivo res odlično napisano.

 

Kako napisati dobro prošnjo za delo ter velika želja

Ko oseba išče delo in ima res željo, da delo tudi dobi. To je razlika od tistih, ki samo nekaj pošljejo samo iz razloga, ker morejo zaradi samega Zavoda. Veliko željo morate izpostaviti že v sami prošnji za delo. Morate napisati, da jim lahko pomagate že takoj. ne pišite o samem veselju in kako veseli ste, da ima samo podjetje prosto delovno mesto. ne. Pišite raje o tem, kje jim že lahko takoj pomagate in kaj bodo z vami pridobili. To pa je razlika, kajne?

 

Za na konec

Zelo hecno mi je, ko mi sama oseba reče, da bi si rada sama napisala odličen življenjepis. Pri tem mi gre malo na smeh, ker sam vem, koliko zunanjega in drugega znanja je potrebno, da se celota res lepo uskladi. Še huje pa je, ko mi oseba reče “pa saj vam plačam za to“. Potem pa od mene dobijo naslednji predlog. Naj si najdejo podjetje, kjer ima prodajo od vrat do vrat. 2 meseca naj to delajo. Ko bodo to dosegli in tudi z plačo postali zadovoljni potem si bom vzel čas in zadevo obrazložil. Prej pa ne. Zakaj to delam? Po pravici napisano – to ni izpit za avto, kjer se ga da vedno uporabiti. Sama prošnja se danes pošlje, oseba dobi delo in voila. Na celoto pozabi in kaj je še huje … sama celota se tudi s tokom dela spreminja. Sam trg spreminja samo prošnjo za delo. In to konkretno hitro.

 

Zato mi raje pišite

Pišite mi, kjer potrebujete pomoč. Je lažje. Zelo lažje. Bistveno lažje.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Kako napisati dobro prošnjo za delo?

Kako napisati dobro prošnjo za delo

Kako napisati dobro prošnjo za delo

 

– – – – – –

Priporočam, da kontaktirate g. Sandija, saj vam lahko lepo pomaga.

– – – – – –

Tudi meni je g. Sandi pomagal. Hvala.

– – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.