Kako napisati prijavo za zaposlitev

Kako napisati prijavo za zaposlitev

Kako napisati prijavo za zaposlitev

Kako napisati prijavo za zaposlitev
Kako napisati prijavo za zaposlitev

A ste se kdaj sploh vprašali, kako napisati prijavo za zaposlitev? Ste se vprašali ali ste samo nekaj napisali, dali prijatelju za pogledati, spili kavico in poslušali komentar? Upam, da temu ni tako. Ker je enostavno. Če se oseba na to spozna je fajn, da boste dobili korekten odgovor. Če pa se na to ne spozna pa ni ravno najboljša oseba, ki vam bo pomagala. In tukaj se dogaja največ napak. Predvsem izhajam iz dejstva, če rabite inštruktorja matematike – koga boste prosili za pomoč? Nekoga, kateri se spozna ali nekoga, ki mislite, da vam bo pomagal po najboljših močeh?

 

Kako napisati prijavo za zaposlitev ter napake

#1 napaka
Ne pišete o sebi in samem delovnem mestu

 

#2 napaka
Pišete splošno in nič oprijemljivo

 

#3 napaka
Upate, čeprav niste popolni kandidat

 

 

Kaj vam želim povedati?

Za samo prošnjo za delo si je potrebno vzeti čas. Treba je narediti smernice in sam plan pisanja in vsega, kar bo sama prošnja za delo vsebovala. Kaj je preveč in kaj manjka. Če pišete o tem, kako radi bi delali pri tem pa ne napišete, da jim lahko odlično pomagate … že tukaj je razlika.

Koga bi radi vi imeli v ekipi : nekoga, ki vam govori, kako rad bi vam pomagal ali nekoga, ki vam napiše, da vam lahko že takoj pomaga? Saj vem, da je celota zelo blizu, vendar so med temi stavki prazni stolpci … vrzeli … z druge strani gledano … kako mnenje ste sami dobili. Direktorji imajo svojega. Oni radi preberejo, da jim oseba želi pomagati – takoj. In ne to, da bi se z veseljem oglasili na razgovoru.

 

Razgovor je samo eden!

Podjetja si vodijo statistiko. če ste izpadli na prvem razgovoru je do drugega zelo težko priti. še težje pa, če ste na Zavodu in vsaki mesec pišete in pišete, da iščete bilo kako delo. Tukaj so vedno male razlike. Vendar te razlike samemu direktorju nekaj pomenijo. Mogoče so za njega važno pomembne in preko tega ne bo šel. Prijatelj ima trgovino. On išče kandidatke samo tiste, ki imajo v prošnji za delo svojo sliko. Če tega ni gre sama prošnja v koš. Tak se je sam odločil in nihče ne more vplivati na njegovo odločitev. Torej pazite kako napisati prijavo za zaposlitev! Ta list papirja je zelo pomemben. Važen dokument, ki vam lahko odpre določena vrata. Za vas se gre.

 

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

5/5 - (2 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri