Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji

Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji

Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji?

Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji

Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji

“Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji” se v današnjem času sprašuje marsikdo. Vendar pri tem pa mnogi res naredijo veliko napako. ta napak je predvsem odraz tega, da popolnoma na upoštevajo navodil, ki jih poda samo podjetje v samem oglasu za delo. Kaje želim s tem povedati?

 

Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji -> težko

Podjetje izpostavi določen oglas za delo v proizvodnji. Pri tem pa v oglasu napišejo tiste parametre, ki jih želijo, da jih sam delavec tudi ima. A glej ga zlomka, oseba tega ne napiše.

Primer :

# 1  – večizmensko delo
Zelo pomemben dejavnik. Če vam večizmensko delo odgovarja napišite to.Tako bodo takoj vedeli, da vam večizmensko delo paše. Ne pa, da vas bodo poklicali na razgovor in vi boste povedali, da vam večizmensko delo ne odgovarja. To je slabo za vas in za samo podjetje. Torej, če podjetje ponuja večizmensko delo -> napišite, da vam ustreza. če vam ne ustreza ne rabite pošiljati same prošnje. Prihranite čas sebi in drugim.

 

# 2 – delo se opravlja stoje
Velika večina delodajalcev v oglasu izpostavi tudi to. Če lahko 8 ur stojite na nogah in delate (prelagate določene izdelke, jih pregledujete, …) potem je ta oglas pisan za vas. Ampak napišite, da lahko delo opravljate stoje. Ker tudi na razgovoru vas bodo to vprašali in kasneje še pride zdravniški pregled, ker pa podrobno ocenijo vašo zdravje za to delovno mesto. In spet, če ne gre razmislite, ali si boste delali stroške ali ne.

 

# 3 – občasno delo na terenu
Jap … tudi to podjetja napišejo v zaposlitveni oglas. Če vam ne ustreza ne izgubljajte časa s tem. Pustite ta oglas na miru. Škoda bi bilo, da pridete do razgovora in ko se pride na temo “občasno delo na terenu” vam potem ne odgovarja. Lahko je samo drugi kraj, a nekateri tega nimajo radi in raje zapustijo delovno mesto, kot pa, da bi probali z delom na terenu.Ampak tega je v proizvodnji malo, se pa najdejo takšna podjetja.

 

– – – – – –

prošnja za delo

prošnja za delo

– – – – – –

Torej … kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji?

Potrebne so dobre informacije. Samega direktorja boste morali navdušiti in prepričati, da ste vi prava oseba za njegovo ekipo oz. podjetje. To ni lahko. Še posebej, ker se na oglas lahko prijavijo osebe, ki :

  • so na Zavodu
  • niso na Zavodu, a so brezposelne
  • zaposlene osebe drugje, a si želijo spremembo okolja
  • zaposlene osebe znotraj podjetja, ki si želijo spremembe
  • agencije, ki ponujajo tudi delovno silo
  • študentje
  • pogodbeni delavci

Skratka ta segment konkurence je res velik. In zato, če oseba želi delo -> se mora potruditi že s samo prošnjo za delo v proizvodnji. Žal drugače ne gre. Ker sam direktor dobi na mizo veliko gradiva in pri tem lahko izbira najboljšega oz. najbolj produktivnega kandidata, ki ga bo zaposlil. Podjetja, ki imajo proizvodnjo venomer iščejo dobrega delavca. Nekoga, ki bo resno pristopil do dela in se bodo lahko na njega tudi zanesli. Ne bo delal problemov in jamral glede plače.

 

Res dobra prošnja za delo v proizvodnji

Resnica je ena. Če boste imeli dobro prošnjo za delo v proizvodnji imate velike možnosti, da pridete do razgovora in naprej. Če pa ne … pa boste sami ugotovili. Važen podatek je tudi ta, da je konkurence, ki se prijavi na delo v proizvodnji veliko. Žal je brezposelnost od Marca 2020 strmo naraslo. In še počasi narašča.

 

Sedaj je drugače

Če želite, da vam bodo odprli vrata morate že pravilno pozvoniti. Kaj šele, da bi vam takoj dovolili vstopiti. Zato, če želite samo vstopiti v samo podjetje dobro premislite, kako se boste predstavili. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 Tema : Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji

Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji

Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji

 

– – – – –

G. Sandi hvala lepa. Vem, da sem imela prošnjo za delo v proizvodnji v kaotičnem dopisu ste le uspeli prebrati in mi pomagati. Jutri imam razgovor na podjetju K*****, kjer je delo v proizvodnji vendar pa je tudi večizmensko. Edino to mi ne paše zaradi 3 lete starega otroka. Kaj naj jim tam rečem, da nujno potrebujem delo, a le v dopoldanskem času? Mislite, da bi se dalo to urediti? Sicer do sedaj nisem bila zaradi hčerke v bolniškem staležu, ampak se nikoli ne ve, kako bo v prihodnosti. G. Sandi, hvala za pomoč.

– – – – –

Lepo pozdravljeni. Hvala za pomoč.

– – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.