Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji

Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji

Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji?

Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji

Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji
Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji

“Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji” se v današnjem času sprašuje marsikdo. Vendar pri tem pa mnogi res naredijo veliko napako. ta napak je predvsem odraz tega, da popolnoma na upoštevajo navodil, ki jih poda samo podjetje v samem oglasu za delo. Kaje želim s tem povedati?

 

Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji -> težko

Podjetje izpostavi določen oglas za delo v proizvodnji. Pri tem pa v oglasu napišejo tiste parametre, ki jih želijo, da jih sam delavec tudi ima. A glej ga zlomka, oseba tega ne napiše.

Primer :

# 1  – večizmensko delo
Zelo pomemben dejavnik. Če vam večizmensko delo odgovarja napišite to.Tako bodo takoj vedeli, da vam večizmensko delo paše. Ne pa, da vas bodo poklicali na razgovor in vi boste povedali, da vam večizmensko delo ne odgovarja. To je slabo za vas in za samo podjetje. Torej, če podjetje ponuja večizmensko delo -> napišite, da vam ustreza. če vam ne ustreza ne rabite pošiljati same prošnje. Prihranite čas sebi in drugim.

 

# 2 – delo se opravlja stoje
Velika večina delodajalcev v oglasu izpostavi tudi to. Če lahko 8 ur stojite na nogah in delate (prelagate določene izdelke, jih pregledujete, …) potem je ta oglas pisan za vas. Ampak napišite, da lahko delo opravljate stoje. Ker tudi na razgovoru vas bodo to vprašali in kasneje še pride zdravniški pregled, ker pa podrobno ocenijo vašo zdravje za to delovno mesto. In spet, če ne gre razmislite, ali si boste delali stroške ali ne.

 

# 3 – občasno delo na terenu
Jap … tudi to podjetja napišejo v zaposlitveni oglas. Če vam ne ustreza ne izgubljajte časa s tem. Pustite ta oglas na miru. Škoda bi bilo, da pridete do razgovora in ko se pride na temo “občasno delo na terenu” vam potem ne odgovarja. Lahko je samo drugi kraj, a nekateri tega nimajo radi in raje zapustijo delovno mesto, kot pa, da bi probali z delom na terenu.Ampak tega je v proizvodnji malo, se pa najdejo takšna podjetja.

 

– – – – – –

prošnja za delo
prošnja za delo

– – – – – –

Torej … kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji?

Potrebne so dobre informacije. Samega direktorja boste morali navdušiti in prepričati, da ste vi prava oseba za njegovo ekipo oz. podjetje. To ni lahko. Še posebej, ker se na oglas lahko prijavijo osebe, ki :

 • so na Zavodu
 • niso na Zavodu, a so brezposelne
 • zaposlene osebe drugje, a si želijo spremembo okolja
 • zaposlene osebe znotraj podjetja, ki si želijo spremembe
 • agencije, ki ponujajo tudi delovno silo
 • študentje
 • pogodbeni delavci

Skratka ta segment konkurence je res velik. In zato, če oseba želi delo -> se mora potruditi že s samo prošnjo za delo v proizvodnji. Žal drugače ne gre. Ker sam direktor dobi na mizo veliko gradiva in pri tem lahko izbira najboljšega oz. najbolj produktivnega kandidata, ki ga bo zaposlil. Podjetja, ki imajo proizvodnjo venomer iščejo dobrega delavca. Nekoga, ki bo resno pristopil do dela in se bodo lahko na njega tudi zanesli. Ne bo delal problemov in jamral glede plače.

 

Res dobra prošnja za delo v proizvodnji

Resnica je ena. Če boste imeli dobro prošnjo za delo v proizvodnji imate velike možnosti, da pridete do razgovora in naprej. Če pa ne … pa boste sami ugotovili. Važen podatek je tudi ta, da je konkurence, ki se prijavi na delo v proizvodnji veliko. Žal je brezposelnost od Marca 2020 strmo naraslo. In še počasi narašča.

 

Sedaj je drugače

Če želite, da vam bodo odprli vrata morate že pravilno pozvoniti. Kaj šele, da bi vam takoj dovolili vstopiti. Zato, če želite samo vstopiti v samo podjetje dobro premislite, kako se boste predstavili. 

 

Kje drugje vam lahko pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

 • prošnja za delo
 • europass življenjepis
 • spremno pismo
 • motivacijsko pismo
 • osebni življenjepis
 • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 Tema : Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji

Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji
Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji

 

– – – – –

G. Sandi hvala lepa. Vem, da sem imela prošnjo za delo v proizvodnji v kaotičnem dopisu ste le uspeli prebrati in mi pomagati. Jutri imam razgovor na podjetju K*****, kjer je delo v proizvodnji vendar pa je tudi večizmensko. Edino to mi ne paše zaradi 3 lete starega otroka. Kaj naj jim tam rečem, da nujno potrebujem delo, a le v dopoldanskem času? Mislite, da bi se dalo to urediti? Sicer do sedaj nisem bila zaradi hčerke v bolniškem staležu, ampak se nikoli ne ve, kako bo v prihodnosti. G. Sandi, hvala za pomoč.

– – – – –

Lepo pozdravljeni. Hvala za pomoč.

– – – – –

… se tudi izkazala pri razgovoru …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Hvala za vse. Z vašo pomočjo sem prišla do razgovora ter se tudi izkazala pri razgovoru. Dobila sem poskusno delo za obdobje 3 mesece. Zelo sem vesela, da sem vas spoznala. Karmen, Dutovlje.

Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji
Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji

… sem prišla do razgovora …

G. Sandi hvala za pomoč. Super ste in zelo sem vesela, da ste mi pomagali, saj sem prišla do razgovora. Tudi vam vse dobro, Olga, Šenčur

Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji
Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji

… pridem tudi do razgovora …

Zdravo. Ko sem bila na razgovoru sem vedno bolj spoznavala, da tukaj ne želim delati. Ko mi začne direktor jamrati je to najhujše, kar lahko oseba doživi na razgovoru. Zato grem pokončno dalje in vsaki dan pošljem kakšen nov življenjepis na novo podjetje. In veste kaj? Pridem tudi do razgovora. vendar iščem samo dopoldansko delo, kar pa mi še do sedaj ni uspelo. Vendar vztrajam. G. Sandi ful in resnično hvala iz srca. Aleksandra, Prevalje

Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji
Kako napisati prošnjo za delo v proizvodnji

… sem ravno prišla iz razgovora …

Lepo pozdravljeni. Kako ste kaj? Jaz sem ravno prišla iz razgovora. Nisem nekam vesela, saj so mi ponudili več-izmensko delo, kar pa meni sploh ne ustreza. Vendar vi ste se zelo izkazali in spoznala sem, da je ta vaša pomoč zelo zelo učinkovita. Super ste. Hvala lepa ter lp, Antonija, Idrija

 

… dobila 3 mesečno poskusno delo …

Hvala za vso pomoč! Prišla do razgovora ter dobila 3 mesečno poskusno delo. Komaj čakam! Martina, Jesenice

 

Mogoče vas zanima tudi :

5/5 - (6 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri