Kako napisati res dobro prošnjo za delo

Kako napisati res dobro prošnjo za delo

Kako napisati res dobro prošnjo za delo

Kako napisati res dobro prošnjo za delo ter da si nas želijo imeti v ekipi. Tukaj je samo eno : delo morate obvladati. In potem si vas podjetje želi. In to je to.

 

Kako napisati res dobro prošnjo za delo

Kako napisati res dobro prošnjo za delo
Kako napisati res dobro prošnjo za delo

Težko. Potrebno je že takoj poudariti, kdo ste in kje že lahko takoj pomagate samemu podjetju. Kje jim lahko pomagate ter kakšna vse so vaša znanja. Strategija je tukaj popolnoma drugačna, kot pa ste sami vajeni in naučeni. Saj veste, da ni vse tako enostavno, kot vsi pišejo, kateri se res na to ne spoznajo. Ne ni.

 

Ni vse tako enostavno

Ne ni. Veliko mailov dobim, kjer me osebe prosijo za pregled. To je super zadeva in zelo rad pokomentiram celoto. A kaj, ko pa vsi delajo enako napake. Malo pobrskajo po internetu, vzamejo nek vzorec ter mi to celoto pošljejo. A, ko jih vprašam, kako se ta prošnja odnese dobim slab odgovor – se ne. Oseba je poslala 30 prošenj za delo in niti enega razgovora, kaj šele, da bi ji odpisala, da ni primeren kandidat. In oseba še vseeno verjame v to prošnjo za delo, ko pa ni od nje prav nobenega efekta in rezultata. Pa zakaj? Ker verjamejo drugim, da je to res dobro, kaj imajo. A nimajo. Saj je dokazano, da nimajo niti osnove OK, kaj šele celoto. In to je vsa skrivnost.

 

Važne so izkušnje

Eno je pridobiti informacijo, drugo pa raziskovati res zares videti, kdo kaj ve in se na neko temo zares spozna. In verjemite mi, da več kot 91% vsega, kar nekdo piše na netu … v resnici je samo od nekje prepisal in dodal samo to, kar si on misli. Pri tem pa sam mogoče nima pojma, kako to v resnici poteka. In temu se reče – reklamiranje. Če ste na strani, kjer veliko piše pri tem pa vas bombardirajo reklame mogoče niste na pravi strani. Ker besedilo je napisano samo zaradi oglaševanja. Pri meni ni oglasov. In jih ni bilo. Pa jih ne bo. Zakaj?

 

Nekdo da, nekdo pa vzame

Jaz dam – pišem. Drugi vzamejo ter pišejo in komaj čakajo, da bilo kje drugje kliknete na reklamo. Oni živijo od tega. Ne od tega, da vam pomagajo. Ne. Od klikanja po reklamah in videnja po njih.

 

Za vse ste odgovorni sami

To breme je na vaših ramenih. Morate poznati sebe preden greste vprašati nekoga drugega. Pri prošnji za delo morate biti vi. Morate uporabiti to, kar znate. Morate se na koncu prepoznati in biti dovolj močni, da znate poudariti tisti najboljši atribut, kateri je izjemen. Res izjemen. In še nekaj – če želite priti do razgovora morate biti pripravljeni na to, da ste najboljši. Da si to zaslužite.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne. Ampak vedeli pa boste, kaj spremeniti oz. kaj moti mene.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Kako napisati res dobro prošnjo za delo

– – – – – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Sama sem bila več mesecev na Zavodu ter vneto iskala delo v prodaji – trgovina. A tukaj nisem nikoli in nikdar prišla do samega razgovora. Po pogovoru s Sandijem sem celoto preobrnila. Spremenila. Jo izboljšala. In sedaj imam delo – poskusno delo za obdobje 3 mesecev. Čeprav je težko, a mi je le uspelo.

– – – – – – – – – –

G. Sandi mi je lepo pomagal. Hvala vam ter priporočam njegovo delo.

– – – – – – – – – –

Kako napisati res dobro prošnjo za delo
Kako napisati res dobro prošnjo za delo

– – – – – – – – – –

 

 

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri