Kako napisati življenjepis

Kako napisati življenjepis

Kako napisati življenjepis

Kako napisati življenjepis

Kako napisati življenjepis

 

Življenjepis za razgovor ali
življenjepis za napredovanje

Dva popolnoma drugačna segmenta. Tako za razgovor, kakor za napredovanje. Da, tudi za napredovanje določena podjetja želijo imeti na mizi nekaj življenjepisov ter tako naredijo pogovor oz. selekcijo s kandidati. In tudi tukaj mnogi odpadejo in so na koncu zelo razočarani. nekateri celo tako, da gredo vstran od podjetja.

 

 

Kako napisati odličen življenjepis za razgovor

Tukaj vam zelo težko kaj povem, ker je od primera do primera zelo odvisno. Ko celoto vidim in preberem lahko veliko o tem povem.
Bom pa tukaj izpostavil nekaj kratkih primerov :

– Delo v bančnem sektorju
Ponavadi banke iščejo bolj izobražen kader. Tukaj morate poudariti tudi vso znanje, katerega ste si pridobili za delo s tečnimi ljudmi. Tudi s tistimi, ki bodo pljuvali po vas, ko si bo oseba prišla dvigniti svojo skromno pokojnino. Kljub temu, da vi niste krivi za njeno “premajhno penzijo” ste krivi za vse. In glede vsega tega se da v samem življenjepisu, kar nekaj dobrega napisati.  tako, da bo tudi sam direktor kadrovske prebral, da pa vi že nekaj več zna, kot pa vaša konkurenca.

 

 

– Delo v pravni pisarni
Za bodočega pravnika je zelo dobro, da ima res trdo kožo, ker tukaj so nenehne spremembe samih težav strank. Še bolj pa tudi vaše izkušnje pri pisanju pravnih sklepov. Seveda sama okolica okoli vas ima vedno neke pravne težave in je res lepo, da se obrne k vam po pomoč. Vsakega odvetnika pa tudi po tihem zanima “le koliko strank mi bo tale ta nov pripeljal?“. In, če že imate neko bazo vaših zadovoljnih strank – razpišite se glede tega.

 

– Delo v administraciji
Tukaj je velika gneča. Vsak si že predstavlja, da lahko pomaga v administraciji. vendar priznajmo, da to ni tako enostavno delo. Zagotovo morate veliko vedeti. Tukaj predvsem izstopajo dodatna znanja, ki ste si jih pridobili sami. Obstaja veliko kratkih, a brezplačnih seminarjev. Sem bil na nekaterih in moram priznati, da so učinkoviti. Prehitite konkurenco in se udeležite brezplačnih seminarjev. S tem boste korak pred vsemi.

 

Kako napisati res odličen življenjepis ter konec

Želim vam napisati tole : vaš življenjepis naj bo vaš. Ne nek vzorec.

 

 

Ni še konec 🙂

Vem, da je pisanje življenjepisa lahko za posameznika velika muka.
Zato vam želim pomagati. In tukaj vam lahko jaz odlično pomagam. Dovolite si pomoči. Pišite mi – pomoc.zaposlitev@gmail.com

 

Toliko na kratko

Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Življenjepis

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Kako napisati življenjepis

… dobila 3 mesečno poskusno delo …

Hvala za vso pomoč! Prišla do razgovora ter dobila 3 mesečno poskusno delo. Komaj čakam! Martina, Jesenice

Kako napisati življenjepis
Kako napisati življenjepis

… pridem tudi do razgovora …

Zdravo. Ko sem bila na razgovoru sem vedno bolj spoznavala, da tukaj ne želim delati. Ko mi začne direktor jamrati je to najhujše, kar lahko oseba doživi na razgovoru. Zato grem pokončno dalje in vsaki dan pošljem kakšen nov življenjepis na novo podjetje. In veste kaj? Pridem tudi do razgovora. vendar iščem samo dopoldansko delo, kar pa mi še do sedaj ni uspelo. Vendar vztrajam. G. Sandi ful in resnično hvala iz srca. Aleksandra, Prevalje

Kako napisati življenjepis
Kako napisati življenjepis

… sem prišla do razgovora …

G. Sandi hvala za pomoč. Super ste in zelo sem vesela, da ste mi pomagali, saj sem prišla do razgovora. Tudi vam vse dobro, Olga, Šenčur

 

… se tudi izkazala pri razgovoru …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Hvala za vse. Z vašo pomočjo sem prišla do razgovora ter se tudi izkazala pri razgovoru. Dobila sem poskusno delo za obdobje 3 mesece. Zelo sem vesela, da sem vas spoznala. Karmen, Dutovlje.

… mi je na koncu le uspelo …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi zelo dobro pomagal pri prošnji za delo. Moja želja je bila samo ta, da sem prišel v drugo podjetje, kjer imajo samo dopoldansko delo. Po več mesecih iskanja in 20 poslanih prošenj za delo mi je na koncu le uspelo. Pri tem moram poudariti tudi to, da sem prišel do 11 razgovor od 20. Kar za moje pojme le ni tako slabo. Tudi so mi ponujali delo, a je bilo dvoizmensko, kar pa mene sploh ni zanimalo. G. Sandi, hvala za pomoč!

… da kljub minimalni plači …

Spoštovani g. Sandi. Poslala sem 9 prošenj za delo v proizvodnji ter 2 prošnji za delo čistilke. Tam za čistilko so me takoj poklicali, za delo v proizvodnji pa me je poklicalo samo eno podjetje. Šla sem na vse razgovore. Spoznala sem, da kljub minimalni plači … bi delala več, kot bi lahko, a vse tiste ure, pa bi koristila. A kdaj? To pa mi tudi sami niso znali povedati. Iščem še naprej in se ne pustim izkoriščati! G. Sandi res hvala za vso pomoč, Albina, Postojna

… sem srečna iz dveh razlogov …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za pomoč. Pri tem sem srečna iz dveh razlogov. Prvi je ta, da je gradivo res napisano tako, da se lepo prebere. Drugi razlog pa je tudi ta, da se dokaj hitro prišla do razgovora in sam razgovor je bil popolnoma drugačen, kot pa vsi za nazaj. Delo sem sprejela, a sedaj je na meni, da se dokažem in potrdim to, da jim ne bo žal, da so zaposli mene in mi dali to lepo možnost.

… ki ga vsaka administratorka tudi nima …

Vem, da je prošnja za delo medicinske sestre težko napisati, saj zahteva nekaj več. Tisto znanje, ki ga vsaka administratorka tudi nima. Še bolj pa to, da je komunikativna ter da hoče pomagati tudi tistim, ki trpijo in iščejo pomoč. Meni je g. Sandi pomagal tako, da sva se slišala in šla skozi. Od začetka do kraja. Le tako sva se pogovorila in tudi sama začela spoznavati vse napake, ki so v moji prošnji. Bilo je tega res preveč.

Kako napisati življenjepis
Kako napisati življenjepis

 

Mogoče vas zanima tudi :

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri