Kako napisati življenjepis

Kako napisati življenjepis

Kako napisati življenjepis.

Kako napisati življenjepis

Kako napisati življenjepis

 

Življenjepis za razgovor ali
življenjepis za napredovanje

Dva popolnoma drugačna segmenta. Tako za razgovor, kakor za napredovanje. Da, tudi za napredovanje določena podjetja želijo imeti na mizi nekaj življenjepisov ter tako naredijo pogovor oz. selekcijo s kandidati. In tudi tukaj mnogi odpadejo in so na koncu zelo razočarani. nekateri celo tako, da gredo vstran od podjetja.

 

 

Kako napisati odličen življenjepis za razgovor

Tukaj vam zelo težko kaj povem, ker je od primera do primera zelo odvisno. Ko celoto vidim in preberem lahko veliko o tem povem.
Bom pa tukaj izpostavil nekaj kratkih primerov :

– Delo v bančnem sektorju
Ponavadi banke iščejo bolj izobražen kader. Tukaj morate poudariti tudi vso znanje, katerega ste si pridobili za delo s tečnimi ljudmi. Tudi s tistimi, ki bodo pljuvali po vas, ko si bo oseba prišla dvigniti svojo skromno pokojnino. Kljub temu, da vi niste krivi za njeno “premajhno penzijo” ste krivi za vse. In glede vsega tega se da v samem življenjepisu, kar nekaj dobrega napisati.  tako, da bo tudi sam direktor kadrovske prebral, da pa vi že nekaj več zna, kot pa vaša konkurenca.

 

 

– Delo v pravni pisarni
Za bodočega pravnika je zelo dobro, da ima res trdo kožo, ker tukaj so nenehne spremembe samih težav strank. Še bolj pa tudi vaše izkušnje pri pisanju pravnih sklepov. Seveda sama okolica okoli vas ima vedno neke pravne težave in je res lepo, da se obrne k vam po pomoč. Vsakega odvetnika pa tudi po tihem zanima “le koliko strank mi bo tale ta nov pripeljal?“. In, če že imate neko bazo vaših zadovoljnih strank – razpišite se glede tega.

 

– Delo v administraciji
Tukaj je velika gneča. Vsak si že predstavlja, da lahko pomaga v administraciji. vendar priznajmo, da to ni tako enostavno delo. Zagotovo morate veliko vedeti. Tukaj predvsem izstopajo dodatna znanja, ki ste si jih pridobili sami. Obstaja veliko kratkih, a brezplačnih seminarjev. Sem bil na nekaterih in moram priznati, da so učinkoviti. Prehitite konkurenco in se udeležite brezplačnih seminarjev. S tem boste korak pred vsemi.

 

Kako napisati res odličen življenjepis ter konec

Želim vam napisati tole : vaš življenjepis naj bo vaš. Ne nek vzorec.

 

 

Ni še konec 🙂

Vem, da je pisanje življenjepisa lahko za posameznika velika muka.
Zato vam želim pomagati. In tukaj vam lahko jaz odlično pomagam. Dovolite si pomoči. Pišite mi – pomoc.zaposlitev@gmail.com

 

Toliko na kratko

Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Življenjepis

 

Tema : Kako napisati življenjepis

Kako napisati življenjepis

Kako napisati življenjepis

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.