Kako se predstaviti na razgovoru

Kako se predstaviti na razgovoru

Kako se predstaviti na razgovoru

Kako se predstaviti na razgovoru

Kako se predstaviti na razgovoru

Kako se predstaviti na razgovoru je pomembno vprašanje pred vsakim razgovorom. Pri tem vas naj vodi eno vodilo – enostavno bodite vi. To, kar si delodajalec točno želi od vas izvedeti tega ne bomo nikoli ugotovili. Ampak kljub temu vam bom podal male smernice, da boste tudi v drugačni smeri malo razmislili.

 

Kako se predstaviti na razgovoru

Predvsem tako, da boste direktorju pihali na dušo, Govorite o tem, kje mu lahko že takoj pomagate. Kaj bo z vašimi pridnimi rokami ali izjemnim znanjem pridobil. Kaj je tisto, kar loči vas od konkurence. Tukaj je nekaj besed :

  • že takoj vam lahko pomagam na tem stroju
  • sam proces dela hitro dojemam, zato tukaj ne vidim problema
  • znam se odlično vklopiti med sodelavce

 

Skrito se morate znati pohvaliti

Govorite predvsem o njem in o tem, kako znate reševati njegove težave. Kako se boste za njega tudi potrudili in garali. Ker boljše je delo – težji so pogoji, da se to delo tudi dobi. Ampak na koncu morate vso celoto ostati to vi. Ne smete preiti naprej v laž in govoriti o nečem, česar ne znate, niste delali ali nimate izkušenj. Ne. Tega pa nikakor ne.

 

Ampak, da se sploh kam pride …

Seveda. Potrebujete dobro gradivo, ki bo samega direktorja razveselila in vas bo želel spoznati ter vam ponuditi priložnost, da vas spozna ter na lastne oči vidi, kako kompetentna oseba ste. Pri tem pa se v gradivo morate znati pohvaliti in s prstom res pokazati nase. Ne pisat o tem, kaj si vi želite ampak o tem, kaj bo direktor in njegovo podjetje z vami pridobilo. In to je razlika. In to se težko napiše. Morate mu dati neke vzvode, da si vas želi spoznati. Da si vas želi videti. Mogoče tudi njegova ekipa ali vaš delovodja.

 

Tukaj vam lahko pomagam

Razgovor je eno. A, da do njega sploh pridete pa je popolnoma drugačna zadeva. Če to znate – čestitam. Če pa dvomite pa mi za začetek pošljite vaše gradivo in dobili boste komentar. Kak realni komentar, kaj mene moti, česar je preveč in česar je premalo. Potem pa se boste sami odločili ali to upoštevati ali ne. Vse je odvisno od vas samih.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Kako se predstaviti na razgovoru

 

– – – – – – – – – –

Ah ta razgovor. Sama prihajam do razgovora pri tem pa popolnoma obmolknem in mi s težavo gredo besede skozi usta. Sem pa nazadnje pred razgovorom spila “šilček” in potem je šlo boljše in lažje. Tako, da meni pomaga jutranjo domače žganje 🙂

– – – – – – – – – –

Kako se predstaviti na razgovoru

Kako se predstaviti na razgovoru

– – – – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.