Kakšna pa je vaša situacija pri zaposlitvi za delo?

Kakšna pa je vaša situacija pri zaposlitvi za delo

Kakšna pa je vaša situacija pri zaposlitvi za delo?

Minilo je že nekaj dni ali nekaj dobrih tednov odkar je država poostrila in omejila tudi samo gibanje. A podjetja se ne dajo! To imam najrajši. Podjetja raziskujejo ter snujejo načrte, da lahko brez žrtev vsaj normalno delujejo. In tukaj je nekaj primerov. Predvsem so to razvojna podjetja, ki ima zaposlene tam do 10 oseb. To so predvsem majhna podjetja, a njihov um je nepremagljiv. Tudi sam sem doma. Vendar se z direktorji slišim preko Skypa ali samo preko telefona. So zelo optimistični in strmijo k uspehu. In uspeva jim. Še bolj pa jim uspeva pri samem načrtovanju zdravstvene preventive. Tukaj pa so zelo strogi ter sami delavci se tega držijo zelo strogo. Zavedajo se, kaj to za njih pomeni. Še bolj pa se zavedajo, daj e sedaj idealna priložnost, da se izkažejo in samemu trgu ponudijo to, zakaj so bili ustvarjeni.

 

Skrb za zdravje in vse, kar je s tem povezano

Vsak direktor mi pri tem priznava, da so zelo skrbni glede samega reda in čistoče ter predvsem glede druženja in vsega ostalega. Delavci so ločeni in imajo pravilno razdaljo, se ne srečujejo in pogovarjajo se skupinsko preko Skypa. In pri tem so zelo nagajivi in neresni, a delo vseeno opravljajo. Ko gredo domov morajo za seboj vse lepo razkužiti. ampak delajo projekte, pri čemer še sami direktorji niso imeli upanja, da jim bo to sedaj v tem času vsaj malo uspevalo. A jim. To pa zato, ker jih žene nepremagljiva strast do dela ter razmišljanja.

 

Ampak večina oseb, ki jih poznam je doma

Prepuščeni so sami nemilosti in samemu čakanju. Eni se doma počutijo izvrstno, a drugi pa res pogrešajo samo delo. To je zelo odvisno od vsakega posameznika posebej. Nekateri imajo tudi čas za dodatno učenje in nekaj novega. In tukaj je odvisno od vsakega posameznika posebej. A, kako ste vi? Kako se spoprijemate s to nelagodno situacijo?

 

Vem, da je hudo

Vem, da je hudo, ker oseba išče delo in sedaj ga ne rabi iskati niti še nekaj časa. Še, ko se bo celoto umirila bodo podjetja nazaj začela iskati delavce. A se ne ve, kdaj se bo to začelo dogajati. Tudi sama podjetja so sedaj v veliki negotovosti, in same nimajo pojma, kaj vse jih še čaka in kakšna škoda se jim je naredila že zgolj zaradi tega, da so se morale naenkrat ustaviti.

 

Dragi moji, toliko na kratko.

Držim pesti za tvoj uspeh

sandi

 

 

 

 

 

 

 

 

Rate this post

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri