Kakšna so delodajalčeva pričakovanja

Kakšna so delodajalčeva pričakovanja

Kakšna so delodajalčeva pričakovanja

Kakšna so delodajalčeva pričakovanja 1
Kakšna so delodajalčeva pričakovanja

O tem, kaj bodoči delodajalec od vas pričakuje se zelo malo piše. Najbolj se piše o tem, kaj morate vi dati od sebe, da sploh kam pridete. A tukaj pa bo govora na temo “Kakšna so delodajalčeva pričakovanja?”. Kaj je pravzaprav tisto, kar si delodajalec od vas resno želi.

 

Kakšna so delodajalčeva pričakovanja od prvem spoznanju

Tukaj si vsak želi, da vas bo začutil. Da začuti vašo energijo in celoto. Da začuti tudi to ali pašete v njegovo ekipo ali ne. Seveda v podjetjih, kjer se osebe menjavajo redno – konstantno – tukaj tega ni. Tam si želijo samo to, da nekdo pride za dlje časa delat in da je tiho in ne jamra za vse, kar se mu dogaja. Pa gremo nazaj na te poštene. Na te delodajalce, ki jim je mar za zaposlene. Torej … Če vas začuti vas že vidi na samem delovnem mestu. Zato toliko pišem o sami prošnji za delo, ker ima tudi osebno noto vsakega posameznika posebej. In ravno ta osebna nota najbolj odpira vrata do razgovora in kasneje do dela.

 

So delodajalčeva pričakovanja lahko realna?

Da. Morajo biti. Ko delodajalec spozna osebo ima o njej tako neko mnenje. In to mnenje je treba nadgraditi in se dokazati. zato na vse povedano morajo biti sama pričakovanja realna. Odvisno pa je tudi od tega, kar se sam kandidat na samem razgovoru zlaže ali pa pove po resnici. In od tega je odvisno prav vse! Celota se tukaj zapakira.Ker, če se ugotovi, da je oseba lagala je potegnila kratko in gre. Se mu pogodba ne podaljša ali pa še huje – prosijo, da sam zaposleni da odpoved in naj gre vstran.

 

Delodajalec ne pričakuje, da boste v enem dnevu vse znali

Da – tega delodajalec ne pričakuje. če pa ste na samem razgovoru potrdili, da se hitro učite in zelo dobro pomnite pa je stvar malo drugačna. Tukaj tega ne pričakuje, da boste znali v enem dnevu a v zelo doglednem času pa. Vsaj po nekaj poskusih in obrazložitvah. Potem pa se mora celota zapomniti.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Kakšna so delodajalčeva pričakovanja

Kakšna so delodajalčeva pričakovanja 2
Kakšna so delodajalčeva pričakovanja

Vaša mnenja  na temo : Kakšna so delodajalčeva pričakovanja

– – – – – – – – – – –

Peter
Delodajalec  od nas vedno bolj pričakuje, da se bomo popolnoma izrabili in to samo za njega. To ni prav! Tukaj bi se morala sama zakonodaja dodeleti in napisati tudi za v prid delavca. Že same prodajalke nastradajo, ko delajo 6 dni v tednu. Nekatere tudi več, pa jim nihče nič ne reče. Še prijavijo jih ne.

– – – – – – – – – – –

 

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri