Kakšno delo pa si iščete?

Kakšno delo pa si iščete?

Kakšno delo pa si iščete?

Kakšno delo pa si iščete?

To vprašam vsakogar, ki me prosi, da mu pomagam ali pri prošnji za delo ali samem življenjepisu. Torej, kakšno delo pa si iščete?

 

Napačen odgovor

Bilo kaj, samo da je dobro plačano delo. To je napačen odgovor. Tukaj vam ne morem pomagati. Trenutno najbolj plačana dela so v samem programiranju. Moj prijatelj dela v računalniškem podjetju. Njegova plača je 3.500€/mesec. Aja pa neto mislim. Razlog za njegovo veliko in lepo plačalo je preprost. Našel si je nekaj strank ter poskrbel, da, če gre vstran, gredo tudi njegove stranke. In tako se je lahko z direktorjem pogodil o višji plači + on je edini zraven direktorja, ki ne rabi “štemplati” kartice. :)Pa, če ga kdaj ni dobi direktor samo sms “danes me ne bo” in to je to.

 

Iščite tam, kjer kaj znate delati

To je popolnoma enostavno. Vem, da so želje in pričakovanja vendar težko je pridi na določen položaj, če nimaš določenih vzvodov. Ali pa vez in poznanstev. Najbolj me fascinira to, da spoznavam ljudi, ki imajo osnovno šolsko izobrazbo ali pa še to ne pa bi delali v poklicu, kjer je potrebno strokovno znanje. in več let delovnih izkušenj za samostojno delo.

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

Tema : Kakšno delo pa si iščete?
.
– – – – – – – –
Iščem lahko delo za v proizvodnji. Predvsem brez dvigovanja bremena.
– – – – – – – –
Kot frizerka z normalno plačo in normalnim delavnikom. Ker to, kar mi ponujajo je neznosno. Delo ves dan za minimalno plačo. Ko pa mi je stranka pustila napitnino, pa se je šefica hotela raztrgati od sile.
– – – – – – – –

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

5/5 - (8 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri