Kakšno plačo pa pričakujete

Kakšno plačo pa pričakujete

Kakšno plačo pa pričakujete

Kakšno plačo pa pričakujete

To je vprašanje na prav vsakem razgovor “Kakšno plačo pa pričakujete?”.
In kaj boste povedali vi? Kakšno? Točno v EVRIH želijo vedeti!

 

Rešitev št. 1

Zagotovo veste, da se to vprašanje vpraša na razgovoru. Pri tem je vsakogar strah, da ne bo povedal preveč ali pa minimalno. Preden greste na razgovor imejte določeno številko v glavi. Povejte brez okrevanja : 900€. Tu nekje. Kaki € gor ali dol ne igra nobene vloge.

 

Rešitev št. 2

Povejte : prve tri mesece minimalno, potem pa si že zaslužim plačo, takšno, kot jo imajo sodelavci, kateri delajo na podobnem položaju. Tako jim boste dali vedeti, kaj v doglednem času od njih pričakovati.

 

Teren, teren, teren

Pred časom sem spoznal osebo, ki je imela podobno smolo na razgovoru. Ona pa je rekla : minimalno. In so jo zaposlili in dali minimalno plačo. Potem pa je spoznala, da imajo njeni sodelavci vsi več kot 150€ večjo plačo. Tam je bila en mesec in odšla drugam. Sedaj, če se samemu podjetju to zdi vredno … na koncu ni. Vendar so pa v tem mesecu v to osebo vložili veliko znanja in izobraževanja in potem kar izpustili iz rok. To mi še sedaj ni jasno, zakaj tako delajo.

 

Kaj je najbolj pravilno?

To veste le vi sami. Če boste delali za minimalno plačo povejte. Če pa tega nočete pa tudi povejte, da ne pričakujete minimalne plače. Ker v vsakem primeru samo vi veste, za koliko ste pripravljeni delat. Zato o tem že doma dodobra razmislite.

 

Pišite mi in dovolite si spremembe.
Dragi moji, toliko na kratko in držim pesti za vaš uspeh

Sandi

Tema :  Kakšno plačo pa pričakujete


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri