Kaotična prošnja za delo

Kaotična prošnja za delo

Kaotična prošnja za delo

Kaotična prošnja za delo

Kaotična prošnja za delo
Kaotična prošnja za delo

Kaotična prošnja za delo vam dela samo škodo! Kakšna je kaotična prošnja za delo? Kaj vse kaotična prošnja za delo vsebuje? In na koncu – zakaj je kaotična? Vsekakor takšna prošnja ni OK in vam jo odsvetujem, da jo imate. Razen seveda, če želite še naprej ostajati na Zavodu. Potem pa veste, kaj delate in imate v rokah.

 

Kaotična prošnja za delo primeri

#1 – Delo v trgovini – prodajalka

Prošnja ne vsebuje prav ničesar, ki bi dokazovala vsaj malo oz. nekaj delovnih izkušenj. Kljub temu, da si je oseba že v začetku vzela veliko časa in opisovala, kako je z zanimanjem prebrala oglas za prosto delovno mesto … potem pa kako z veseljem piše … tukaj so še omenjeni hobiji – eksotična potovanja več krat na leto … išče nove izzive … predvsem pa si želi napredovanja. Vendar takšna prošnja za delo je prišla v roke trgovcu, ki je znan po tem, da osebe ožame do zadnje kapljice energije s tem mislim, da osebe same dajo odpoved. Če oseba dela pri tem trgovcu lahko mirne volje pozabi – potovanja. Ker ni časa in tudi sam dopust je porazdeljen in se ga ne koristi v enem skupnem obdobju.

 

#2 – Delo v proizvodnji

Tukaj. če oseba ne opiše, da rada dela in kaj vse zna delati ter da se trudi bo zelo težko prišla na razgovor. No … prišla pa bo na razgovor brez prošnje na tista delovna mesta za katera noče prav nihče delati. Tudi tujci ne. Teh delavnih mest je v Sloveniji veliko. A prav nihče noče tam delati. Razlog je enostaven. težko delo, ki vpliva na zdravje osebe + minimalna plača ter še izmensko delo. Na koncu oseba spozna, da se bo za minimalno plačo zgarala do konca ter uničila zdravje. Vendar na koncu za podjetje ne bo nič vredna.

 

#3 – Administracija

Za administracijo je potrebno paziti, kaj se pošlje. Tukaj je velik naval oseb tudi teh, ki so zaposlene in izpostavijo vsa svoja znanja. Če pa oseba nima znanja pa je potrebno drugače zapakirati. kaotična prošnja tukaj pomeni, da oseba ne napiše nič konkretnega glede svojega znanja. Piše večino o njenih željah in tem, kaj bi rada postala. Ne pa o tem, kaj bi takoj doprinesla do samega podjetja. In takšne prošnje niso nič OK.

 

Kaotična prošnja za delo pomeni samo eno

Pomeni, da se ne pride do razgovora in ne naprej. Oseba je mogoče tukaj obstala in si želi nekega koraka dalj vendar je obstala. Se nevede zasidrala. Tukaj želim izpostaviti predvsem to, da, ko mi osebe pošljejo njihovo prošnjo za vpogled in komentar na koncu so razočarane.  Ker od mene dobijo konkretno kritiko ter rešitev. Osebe so večinoma užaljene, ko jim napišem, da sama prošnja ni OK. Užaljene so zaradi tega, ker jim je pri vsem tem pomagala prijateljica/prijatelj. Tukaj se odzove osebno čustvo.

 

Zakaj je potrebna sprememba?

Verjetno ste že slišali, če se nič v nekem doglednem času ne uresniči so potrebne spremembe. Če se ne pride do razgovora je potrebna sprememba oz. nov plan akcije. Zamislite si, da imate prodajalca, ki vam ne proda ničesar. Kako dolgo ga še boste imeli ob sebi in ga plačevali za nedelo?

 

Bi radi prišli do razgovora? Dovolite, da vam tukaj pomagam jaz

Lažje vam bo. Pa še enostavneje je za vas. Zato -> pišite mi.

 

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Kaotična prošnja za delo

… poklicali so me na razgovor …

G. Sandi full hvala za vso pomoč! Super ste. Poklicali so me na razgovor! Super!!! Anamarija, Leskovec pri Krškem

 

Kaotična prošnja za delo 2
Kaotična prošnja za delo

… prišla do razgovora …

G. Sandi hvala. Super. Prišla do razgovora. Čakam na drugi krog. Monika, Rakek

 

… sem prišel do razgovora za delovno mesto CNC operater …

Lepo pozdravljeni. Meni pa ste pomagali, da sem prišel do razgovora za delovno mesto CNC operater – začetnik. Hvala lepa, Dejan, Skoke

 

… mi je ostalo v spominu …

Spoštovani g. Sandi. Hvala, da sva se slišala in šla skozi. Povedali ste mi mnogo, ampak najbolj pa mi je ostalo v spominu, da ne rabim pisati o družini, prijateljih in hobijih. Ker pač ni prav nič povezano z delom in oglasom za delovno mesto. Hvala, Damjana, Selnica

 

Mogoče vas zanima tudi :

5/5 - (7 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri