kdaj prošnja za delo ni potrebna

Kdaj prošnja za delo ni potrebna?

Kdaj prošnja za delo ni potrebna?

Kdaj prošnja za delo ni potrebna?

Na sam email dobivam veliko prošenj in vprašanj, kako naj pridejo do tega in tega razgovora s to prošnjo. Med njimi je veliko oglasov, ki so “provizijska prodaja” ali prodaja “vrat do vrat” po domače -> koliko prodaš toliko dobiš. In ravno tukaj ni potrebe po izvrstni prošnji. Še bolj po domače : ta podjetja vzamejo prav vsakega delavca. Vzamejo tudi osebo, ki je bila več kot 1 leto v zaporu. Ta podjetja vzamejo vsakogar. Ker z osebo nimajo prav nobenega stroška.

 

Njihovo mišljenje je enostavno : “če ti misliš, da si sposoben se nam lahko izkažeš s prodajo in mi ti bomo v vsakem primeru plačali”.

Pogovarjal sem se z invalidno osebo, ki je že od rojstva priklenjena na invalidni voziček. Njena zgodba je bila podobna. Videla je oglas v katerem je mislila, da pa tukaj bi si lahko kaj zaslužila. Poslal je prošnjo in takoj so jo poklicali. Kljub temu, da je imela napisano, omejeno gibanje, brez lastnega vozila, invalidka s kategorijo in priklenjena na invalidni voziček -> so jo takoj poklicali.

 

Torej …

Če v oglasu preberete, da je terensko delo in plačilo po uspešnosti jih samo pokličite. Tudi, če bodo želeli, da jim kaj pošlješ vas bodo poklicali ne glede, kaj in kako je vaša dokumentacija napisana.

 

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

Tema : Kdaj prošnja za delo ni potrebna?
.
– – – – – – – –
Sem poslal prošnjo za pomoč zavarovalnemu zastopniku pa so me še isti dan poklicali in se že dogovorili za termin, ki je bil že naslednji dan. Kar hitro je šlo. Potem pa kaos, ker so imeli res unikatno idejo, kako bi jaz delal za njih oz. po domače – garal. Hvala za nič sem jim rekel in odšel.
– – – – – – – –

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.