Kdo ponuja delo v Ljubljani

Kdo ponuja delo v Ljubljani

Kdo ponuja delo v Ljubljani

Kdo ponuja delo v Ljubljani ima velike možnosti, da dobi dobrega in pridnega delavca. A pri tem mora seveda paziti in narediti res dober razgovor in pogovor.

 

Kdo ponuja delo v Ljubljani

Kdo ponuja delo v Ljubljani
Kdo ponuja delo v Ljubljani

Kdo ponuja delo v Ljubljani je lahko dobra izhodiščna točka za tiste, ki si želijo spremembe v svojem podjetju. Tudi za tista podjetja, ki nekako morajo ali pa vedo, da bi bilo dobro, da se kakšnega delavca znebijo in pridobijo nov kader, ki je svež, motiviran za delo in ne jamra. In takšnega delavca priporočam tudi jaz. Ker nekateri se trudijo in dokazujejo sproti. Nekateri pač ne. Teh primerov je mnogo. Sam sem bil priča mnogim in včasih je prav tako, da se osveži delovno mesto z drugo osebo. Da, je prav.

 

Veste, delavci postanejo …

Tukaj je sedaj tisto, ko vam pišem, da sem bil na podjetju in se pogovarjal z direktorjem, da zamenja delavca. Saj ne, da je slab, ampak to jamranje, to nelagodje in vse to, kar mu ne paše. Pa četudi direktor poskrbi, da bo vsaj en dan vse OK, delavec najde takoj nova spoznanja in jamra. In kaj bo direktor s takšno osebo? Nič, naj gre jamrati naprej. V drugo podjetje. In podjetja se tega res zavedajo. In delajo selekcijo tudi sedaj. Kaj zaposlenemu pomaga tista pogodba – zaposlitev za nedoločen čas? Prav nič.

 

Ker, kdo ponuja delo v Ljubljani je lahko zelo zahteven delodajalec

Mogoče tudi takšen, pri katerem noben delavec noče več ostati. Mogoče pa ima to podjetje velik razpon mobinga in vsega tistega neplačanega izkoriščevanja? Mogoče. Lahko pa samo išče dobro in stabilno ekipo. V vsakem primeru je dobro, da se pogovarjate tudi z zaposleni. Ker takoj, ko vam bo zaposleni pogledal v tla ali pa se o tem ne bo hotel pogovarjati je to znak, da nekaj le ni dobro. Da nekje nekaj škripa. In pazite se takih podjetij.

 

Sedaj jaz točno vem, kaj vi iščete!

Res vem. Iščete točna podjetja, ki bi jim lahko poslali vašo prošnjo. A imam prav? Seveda imam! Iščete samo imena in naslove teh podjetij v Ljubljani, ki rabijo delovno silo. Ki iščejo novega delavca. Teh je polno. Ampak tukaj je tisti keč. Pazite samo, kaj jim boste poslali.

 

Da ne boste naredili te napake

Da boste poslali tja na podjetje kar nekaj. Tega ne smete. Tega si tudi ne smete dovoliti. Ne-ne. To vam odsvetujem. Ker si boste samo zaprli vrata in to je to. Konec. Finito.  Še huje pa je to, da vsi vemo, da lahko temu podjetju pomagate in imate znanje in veselje do dela … a popolno zajebate s prošnjo za delo. Tako zelo, da direktor da vstran in pozabi na vas. Tako zelo. In. če se vam to dogaja pogosto je nekaj narobe. Nekaj zelo ali pa nekaj malo. Skratka nekaj ne štima.

 

Kje ste ostali vi?

Tukaj ne rabite vedeti, katera podjetja iščejo, če je vaša prošnja za delo neučinkovita. To je dejstvo. In mogoče je lahko konec jamranja in sekiranja, če z vašo sedanjo prošnjo ne pridete vsaj na razgovor. Saj vemo, da so tukaj prisotna tudi poznanstva, kot so veze. Saj vemo. A nekje pa sama prošnja le lahko odpre tisto ključavnico na nekem podjetju.

 

Kje sam nisem sprejel dela

Samo tam, kjer niso imeli poskrbljeno za malico ter ni bilo kuhinje. Da bi 3 mesece vsaki dan jedel sendviče ali hladno hrano, ker ni kuhinje ali mikrovalovne? Ne – ne. Preveč oseb poznam, ki imajo probleme z želodcem! Res preveč. In, če podjetje ne more nič od tega priskrbeti :

  • se jim jebe za zaposlene -> kar je v veliki večini primerov

Če je dobro podjetje bo vlagalo v zadovoljstvo zaposlenih. Vsak izgovor pa samo poslabša delovno klimo in dokazuje, da se podjetju s tem ne da ukvarjati. In jaz sem šel takoj vstran id takšnega podjetja. Ne glede, kaj so obljubljali. Me ni zanimalo sodelovanje.

 

Kakšno pomoč pa vi iščete in potrebujete?

Pišite mi.

 

In kje vam lahko pomagam jaz?

Da. Tukaj in na tem področju vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Kdo ponuja delo v Ljubljani

… sem prišla do razgovora …

G. Sandi hvala za pomoč. Super ste in zelo sem vesela, da ste mi pomagali, saj sem prišla do razgovora. Tudi vam vse dobro, Olga, Šenčur

Kdo ponuja delo v Ljubljani
Kdo ponuja delo v Ljubljani

… se tudi izkazala pri razgovoru …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Hvala za vse. Z vašo pomočjo sem prišla do razgovora ter se tudi izkazala pri razgovoru. Dobila sem poskusno delo za obdobje 3 mesece. Zelo sem vesela, da sem vas spoznala. Karmen, Dutovlje.

 

… pridem tudi do razgovora …

Zdravo. Ko sem bila na razgovoru sem vedno bolj spoznavala, da tukaj ne želim delati. Ko mi začne direktor jamrati je to najhujše, kar lahko oseba doživi na razgovoru. Zato grem pokončno dalje in vsaki dan pošljem kakšen nov življenjepis na novo podjetje. In veste kaj? Pridem tudi do razgovora. vendar iščem samo dopoldansko delo, kar pa mi še do sedaj ni uspelo. Vendar vztrajam. G. Sandi ful in resnično hvala iz srca. Aleksandra, Prevalje

Kdo ponuja delo v Ljubljani
Kdo ponuja delo v Ljubljani

 

Lahko pa vam pomagam tukaj :

5/5 - (4 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri